Vydejte se do chorvatského letoviska Karlobag a užijte si parádní dovolenou u moře. Ubytováni budete v prostorném apartmánu až pro 4 osoby s vlastní kuchyňkou, balkonem s výhledem na moře. Nejbližší pláž je vzdálená pouze 400 m, bary a restaurace jsou ještě blíž.

O ubytování

Apartmány Marinko se nacházejí v klidném letovisku Karlobag na břehu Velebitského průlivu. Moře v této oblasti je velice klidné a čisté a je tak ideální pro rodiny s dětmi. Z památek stojí za vidění klášter s kostelem svatého Josefa (400 m) stojící ve středu města a pozůstatky středověkého hradu (600 m).

Jižně od Karlobagu leží zříceniny hradu Vidov a kostela sv. Víta (2 km), odkud je překrásný výhled na moře a okolní ostrovy. Oblíbenými cíli turistů jsou Památník Nikola Tesly (30 km), Národní park Paklenica (50 km) a protilehlý ostrov Pag, kam se snadno dostanete lodí nebo trajektem. Ten patří k největším ostrovům na Jadranu a je známý tradicí v produkci soli a rybolovu. Většina ostrova je poklidná, najdete tu ale i legendární pláž Zrće, proslavenou pro nikdy nekončící párty.

Moře a pláže

Pláže přímo v Karlobagu jsou z větší části nově upravené s betonovými moly a vstupy do vody. Nejblíže apartmánům jsou oblíbené pláže Zagreb (400 m) a Tatinja (1 km).

Oblíbená Pláž Zagreb (zvaná také pláž Karlobag nebo "městská pláž") je dlouhá přibližně 300 m, převážně betonová, se strmějším sestupem do vody. Najde se zde ale i mělčí, oblázková část vhodná pro děti a zajímavou atrakcí je uměle vytvořený mořský bazének.

Krásná Pláž Tatinja se potom nachází v klidné zátoce cca 1 km od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném apartmánu pro až 4 osoby. Součástí apartmánu je ložnice s manželskou postelí a obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem. Najdete zde také rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka pro 2 osoby. V apartmánu nechybí ani vlastní koupelna s ručníky, satelitní televize, WiFi připojení a balkon s výhledem na moře.

Něco navíc

Využít můžete také klidnou zahradu s venkovním posezením a ohništěm, kde se vám ve stínu stromů bude krásně odpočívat.

Apartments Marinko

Apartments Marinko

Punta 19 , Karlobag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Marinko Naglic IČ: 40057639213


00 385 99 2101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc - Domácí mazlíček povolen po domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,4 km

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov PagTip na výlet

Ostrov Pag je jedním z nejvyhledávanějších turistických oblastí Chorvatska. A není se čemu divit – své návštěvníky láká na průzračné moře plné života, romantické pláže, atrakce a sportovní vyžití pro děti i dospělé a v neposlední řadě také na vynikající gastronomii.

Tento velice slunný ostrov (slunce zde svítí 280 dní v roce) je jedním z mála míst na Jadranu, které kromě tradičních oblázkových nabízí i krásné písečné pláže. Jemný písek najdete na plážích v letoviscích Stará Novalja, Potočnica a Povljana (její východní část). V severovýchodní části ostrova se v zátoce Zrće nachází stejnojmenná oblázková pláž, která je světově známým místem noční zábavy.

Díky bohatému podmořskému životu patří k oblíbeným aktivitám na Pagu šnorchlování a potápění. Vidět můžete kraby, ježovky, mořské sasanky i červené hvězdice. Dovolenou na Pagu si dále můžete zpestřit třeba prohlídkou staletých olivovníků u vesnice Lun, návštěvou výrobny a prodejny vyhlášeného pažského sýru v Kolanu nebo výletem do historického města Pag.

Populární jsou také lodní výlety na okolní ostrovy. Z letoviska Mandre vyplouvají lodě na ostrovy Olib a Silba. Součástí je i oběd a zastávky na koupání. Dále je možné se z Mandre vydat na kratší půldenní výlet na ostrůvky Maun a Škrda.

Více informací
Zadar
Zadar
Národní park Paklenica
Národní park Paklenica
Memoriál Nikola Tesly
Memoriál Nikola Tesly