Vyrazte na dovolenou u moře do nejoblíbenější destinace - do Chorvatska! Hotel Park **** je od pláže vzdálen pouze 50 metrů. Čeká vás tu pohodlné ubytování, chutná polopenze a neomezený vstup do vnitřního bazénu a fitness centra. Hotel vítá také rodiny, děti do 12 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Park **** se nachází v městečku Lovran na Istrijském poloostrově. Lovran je oblíbeným letoviskem pro vynikající podnebí, bohatou středomořskou vegetaci a idylickou atmosféru malého istrijského města. Moře je vzdáleno pouze 50 m od hotelu. V okolí je spousta pláží, které stojí za to prozkoumat, například oblázková pláž Peharovo (400 m) či oblázková pláž Medveja (2 km). Vedlejší letovisko Opatija (6 km) spojuje s Lovranem slavná promenáda lungo mare, která vede 50 m od hotelu. Vydejte se například na vycházkovou cestu s krásnými výhledy Carmen Sylvae. Milovníci turistiky mohou zdolat některý z vrcholů nedalekého pohoří Učka. Oblíbeným cílem turistů je také Národní park Risnjak (50 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v podkrovním dvoulůžkovém pokoji. K vašemu pohodlí je každý pokoj vybaven klimatizací, WiFi připojením, satelitní televizí, pracovním stolem, telefonem a trezorem. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večeře v hotelové restauraci mají rovněž formu bufetu. Vynikající kávu, oblíbený nápoj či vyhlášené palačinky a další občerstvení si můžete dopřát v hotelové kavárně.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je také wellness centrum. Kromě vnitřního bazénu zde najdete dvě finské sauny, vířivku, Kneippovu terapii a relaxační zónu. Den si můžete zpestřit masáží nebo tréninkem v hotelovém fitness centru.

Hotel Park ****

Hotel Park ****

Maršala Tita 60 , Lovran
Chorvatsko

Provozuje společnost:
L. TURIST d.o.o. IČ: 60139525716


+385 051 706 208

info@hotelparklovran.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,3 km