Láká vás odpočinková dovolená v lázeňském městě? Pak bude pobyt v B&B Hotelu Volčík pro vás to pravé! Ubytujete se v klidné části Mariánských Lázní, pochutnáte si na bohaté kontinentální snídani a ke Zpívající fontáně a dalším atrakcím se dostanete příjemnou půlhodinovou procházkou. Během dne můžete odpočívat na krásné zahradě s venkovním krbem a jako bonus na vás čeká výtečná čtyřchodová večeře.

O ubytování

B&B Hotel Volčík se nachází v klidné část Mariánských Lázní, 1 km od kolonády Ferdinandova pramene a přibližně 2,5 km od hlavní lázeňské části. Jde o ideální místo pro odpočinkovou dovolenou spojenou s ochutnáváním lázeňských pramenů nebo příjemnými procházkami po kolonádách.

Z hotelu to budete mít jen kousek do přírodního parku Prelát (1,1 km), kde se ukrývá mimo jiné Prelátův pramen. Začíná zde také naučná stezka, která vás provede okolí přírodou. Pokud naopak vyrazíte do města, vydejte se ke kolonádě Ferdinandova pramene (1 km), odkud můžete podél Úšovického potoka pokračovat až k hlavní lázeňské části. Tady uvidíte nádhernou Zpívající fontánu (2,5 km), působivou kolonádu Maxima Gorkého (2,6 km) nebo kolonádu Karolinina a Rudolfova pramene(2,5 km).

Na delší výlet se vydejte do dalších lázeňských měst, třeba Františkových Lázní (37, 6 km), které vás okouzlí mimo jiné krásnou architekturou. V létě si zaplavete na přírodním koupališti Lido (2,7 km), v zimě zase jistě oceníte blízkost lyžařského areálu Mariánky (3 km) se 3 sjezdovkami a více než 30 km udržovaných běžeckých tratí. Ke konci roku se v Mariánských Lázních konají i krásné vánoční trhy. Opravdoví milovníci Vánoc potom mohou zajet do Karlových Varů (42 km) a obhlédnout slavný Vánoční dům s celoroční expozicí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a balkonem, ze kterého se můžete kochat krásným výhledem na město. V pokoji najdete manželskou postel, televizi, stůl a křesla k posezení. K dispozici budete mít také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Den zahájíte výtečnou kontinentální snídaní. Čerstvé pečivo, uzeniny, sýry, cereálie, ovoce, voňavá káva – čekají na vás zkrátka všechny snídaňové stálice. Na oběd či na večeři můžete vyrazit do města, oblíbenou volbou je například Restaurant Classic (2 km) s jídelním lístkem plným českých i mezinárodních specialit.

Něco navíc

Součástí hotelu je klidná zahrada s venkovním posezením, lehátky a grilem, kde si během dne krásně odpočinete.

B&B Hotel Volčík

B&B Hotel Volčík

Na Průhonu 329/16 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Jaroslav Volčík IČ: 11382864


704 615 161

rezervace@bbhotelvolcik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
1,2 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
2 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Františkovy Lázně
Františkovy Lázně
Karlovy Vary
Karlovy Vary