Užijte si všechny krásy české metropole během pobytu na jedné z nejlepších pražských adres. Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences se nachází doslova pár kroků od Staroměstského náměstí, Václavského náměstí a Karlova mostu, a tak budete mít všechny památky snadno na dosah. Na recepci hotelu dostanete třídenní jízdenku na MHD, a tak se rychle dostanete i ke vzdálenějším cílům. Těšte se také na moderní pokoje i bohaté bufetové snídaně.

O ubytování

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences najdete na jedné z nejexkluzivnějších pražských adres – v romantické uličce mezi Staroměstským náměstím a Karlovým mostem. K nejznámějším památkám metropole to tak budete mít doslova pár kroků a zároveň můžete využít nekonečných možností kultury a zábavy, které lokalita v samotném srdci Prahy nabízí.

Kromě pražských dominant, jakými jsou Staroměstské náměstí s orlojem (150 m) a starobylý Karlův most (400 m) se příjemnou procházkou dostanete například na Václavské náměstí (500 m), k Pražskému hradu (2 km) nebo na Vyšehrad (2,5 km). Za nezapomenutelnými výhledy na město stověžaté se vypravte na vrch Petřín s ikonickou rozhlednou (2,5 km), na Letnou (1,4 km) nebo na Žižkovskou televizní věž (3 km).

V bezprostřední blízkosti hotelu lákají zajímavé expozice, například v muzea voskových figurín Madame Tussauds Prague (300 m), muzea čokolády (340 km) nebo nově zrekonstruovaného národního muzea (1 km). Odvážnější jedinci mohou zamířit do nedalekého muzea sexu (250 m).

Přestupní stanice metra Můstek (trasa A a B) je vzdálena jen 300 m od hotelu, takže se pomocí hromadné dopravy snadno dostanete i na vzdálenější pražská místa. K oblíbeným výletním cílům patří například zoologická a botanická zahrada v Troje (5 km) nebo ráj vodní zábavy a relaxace Aquapalace Praha (22 km).

Během pobytu v době adventu oceníte, že na vánočních trzích na Staroměstském náměstí či Václavském náměstí budete pěšky za pár minut. Velmi hezké trhy s komornější atmosférou se konají na náměstí Míru (1,8 km) a náměstí Jiřího z Poděbrad (2,6 km), kam se snadno dostanete metrem linky A.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Kromě pohodlné manželské postele typu king size je pokoj vybaven klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, mini ledničkou, rychlovarnou konvicí a trezorem. V koupelně najdete toaletu, sprchu, fén a set luxusní kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

O příjemný začátek každého dne pobytu se postará bohatá snídaně ve formě bufetu.

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences

Jilska 147/9 , Praha 1
Česká republika

Provozuje společnost:
PP hotel alfa s.r.o. IČ: 11880988


222 743 781

booking@pragueresidences.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nedisponuje vlastním parkovištěm.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
23 km