Užijte si pobyt v nádherné oblasti Národního parku Podyjí a navíc jen 80 metrů od Vranovské přehrady. V okolí je řada možností výletů pro páry i rodiny s dětmi. Vydejte se třeba na zříceninu Cornštejn, hrad Bítov či rozhlednu Rumburak. Hotel Na Chmelnici bude ideálním výchozím bodem vašeho pobytu - poskytne komfortní pokoje a chutnou stravu ve formě polopenze.

O ubytování

Hotel Na Chmelnici se nachází na malebném břehu Vranovské přehrady v oblíbené lokalitě zvané Chmelnice. Užijete si zde příjemný pobyt s pestrými možnostmi sportovních aktivit i výletů.

Areál hotelu leží jen 80 m od písčité pláže, a tak to za vodními radovánkami budete mít doslova pár kroků. Kromě toho je toto místo ideálním výchozím bodem pro výlety. Pěšky či na kolem se můžete vydat například ke zřícenině hradu Cornštejn (3 km), na hrad Bítov (7 km) nebo na rozhlednu Rumburak (6 km). Ve 4 km vzdáleném Bítově najdete Tatra muzeum, muzeum vláčků a letní aquapark. Za krásami přírody se vypravte do nedalekých přírodních rezervací, jako je například Růžový vrch (7 km), Cornštejn (3 km) či U Doutné skály (6,7 km).

Kde budete spát?

Hotel svým hostům nabízí ubytování s originálním retro nádechem ve stylu 70. a 80. let. Váš dvoulůžkový pokoj tak bude zařízený v jednoduchém stylu a jeho součástí bude vlastní toaleta. Většina pokojů má i vlastní sprchu, některé mají společnou sprchu na chodbě.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte především na poctivé české a moravské kuchyni. Velký důraz zde kladou na kvalitu a čerstvost surovin. Snídaně i večeře pro hotelové hosty jsou servírované. Jídlo si za příznivého počasí můžete vychutnat na terase. Během dne je v možné ochutnávat pokrmy ze stálého a denního jídelního lístku restaurace.

Hotel Na Chmelnici

Hotel Na Chmelnici

Oslnovice 181 , Oslnovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Astra relax s.r.o. IČ: 09062432


602 117 469

hotelnachmelnici@gmail.com

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,8 km