Františkovy Lázně jsou z lázeňského trojúhelníku sice nejmenší, ale i tak stojí za návštěvu! Tím spíš pokud se ubytujete ve Spa Hotelu Diana **** s vlastním wellness centrem, vnitřním a venkovním bazénem a bohatou nabídkou procedur. Těšte se také na snídaně formou bufetu či zapůjčení kol, na kterých můžete poznávat okolí.

O ubytování

Spa Hotel Diana **** najdete v obklopení nádherné zahrady v klidné části Františkových Lázní. V roce 2021 získaly Františkovy Lázně spolu s Karlovými Vary, Mariánskými Lázněmi a dalšími 8 evropskými lázeňskými městy titul světového dědictví UNESCO. Během pobytu budete mít nejkrásnější místa této výjimečné lokality snadno na dosah.

Ve středu města je spousta nádherných budov postavených v empírovém a klasicistním stylu, a tak si zde budete připadat jako v pohádce. Pro Františkovy lázně je zároveň typické velké množství zeleně v parcích a lesoparcích, které jsou dokonalým cílem procházek i místem pro nerušenou relaxaci v přírodě. Vydejte se ochutnat blahodárné místní prameny, jako je pramen Štěpánka (1 km), Luisin pramen (1 km) a Františkův pramen (700 m). Za krásnými výhledy na lázeňské městečko si udělejte výlet k rozhledně Zámeček (2,5 km) a k rozhledně Salingburg (1,4 km). Téměř povinnou zastávkou všech milovníků přírody je Přírodní rezervace Soos (8 km), po jejíž krásách vás provede naučná stezka dlouhá 1,5 km.

Cyklisté se mohou napojit na Krušnohorskou magistrálu, která vede na spoustu zajímavých míst, jako je například hrad Seeberg (8 km) nebo město Cheb (7 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí většiny pokojů je balkon a k jejich vybavení patří WiFi připojení, LCD TV, lednička, rádio, trezor, telefon a fén.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si v útulné hotelové restauraci s terasou pochutnáte na bohatém snídani ve formě bufetu s pestrým výběrem teplých i studených pokrmů. Během dne je pak hlad či chuť možné zahnat pokrmy ze stálého jídelního lístku restaurace.

Kde budete relaxovat?

Moderní hotelové wellness centrum je tím pravým místem, kde načerpáte nové síly. Zaplavat si můžete ve vnitřním bazénu a během léta je k dispozici také venkovní bazén. O prohřátí celého těla se postarají 3 druhy saun (finská, parní, infra) a dokonale se uvolníte také ve vířivce. Během odpočinku v relaxační zóně s vyhřívanými lehátky a výhledem do japonské zahrady zapomenete na všechny starosti.

Dopřát si můžete také mnoho druhů masáží a léčebných procedur, jako jsou zábaly, koupele a další.

Spa Hotel Diana ****

Spa Hotel Diana ****

Klostermannova 122/1A , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Spa hotel Diana s.r.o. IČ: 09043497


+420 354 402 111

recepce@diana-ld.com

Check In
od 11:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 78 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
20 km