Užijte si jižní Moravu, krásný NP Podyjí i parádní Znojmo. Z Penzionu U Hrádku **** to budete mít ke všem atrakcím opravdu kousek. Čeká vás ubytování v pokoji Comfort Superior a chutné snídaně formou bufetu, a to včetně neomezené konzumace frizzante. Pro milovníky relaxace je tu pak venkovní vířivka s privátní zónou, na kterou dostanete slevu, pro sportovce Nordic Walking hole.

O ubytování

Penzion U Hrádku **** se nachází v malebné jihomoravské vesničce Lukov uprostřed kouzelné přírody Národního parku Podyjí. Množství atraktivních výletních cílů i klidná atmosféra dělají z této lokality ideální místo pro vaši dovolenou.

Okolím penzionu vede rozvětvená síť cyklotras, po kterých se dostanete například ke zřícenině hradu Nový hrádek (3 km), k romantickému hradu Bítov (30 km) nebo na vyhlídku Králův stolec (10,5 km), ze které se před vámi otevře úchvatný výhled na hladinu Znojemské přehrady a do širokého okolí Národního parku Podyjí. V nedalekém historickém městě Znojmo (12 km) můžete navštívit Znojemský hrad, radniční věž, monumentální Loucký klášter nebo absolvovat velmi zajímavou exkurzi do znojemského podzemí. Za návštěvu stojí také nejmenší rakouské město Hardegg (7 km) s krásným hradem a čistým přírodním koupalištěm.

Za horkých letních dnů si užijete parádní koupání v zatopeném lomu Mašovice (10 km). Za dokonalým relaxem a skvělými lázeňskými službami vyrazte do rakouských termálních lázní Laa and Der Thaya (49 km) ležících hned u hranic.

Kde budete spát?

Penzion se skládá ze tří budov rozmístěných v nádherné zahradě. Na vás zde čeká ubytování ve dvoulůžkovém pokoji, kde si užijete klidný a osvěžující spánek v luxusní designové posteli se zdravotní matrací. Teplotu vzduchu lze pohodlně regulovat pomocí klimatizace a individuálně nastavitelného zateplení. K vybavení dále patří zatemňovací žaluzie, WiFi připojení, televize, minibar, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a trezor. Ve vlastní koupelně najdete set kvalitní kosmetiky a fén.

Na čem si pochutnáte?

Každé den pobytu zahájíte tím nejlepším možným způsobem – bohatou snídaní ve formě bufetu. Čeká na vás například výborná káva, domácí chléb a buchta, domácí paštika, pomazánky, vajíčka od slepic z okolí a med od místních včel. Všechny pokrmy se připravují z kvalitních lokálních surovin. Rádi zde vyjdou vstříc hostům s bezlepkovou či bezlaktózovou dietou či vegetariánům a veganům.

Kde budete relaxovat?

K dokonalému relaxu skvěle poslouží luxusní vířivka pro až 4 osoby se samostatnou privátní odpočinkovou zónou.

Cestujete s dětmi?

Personál vám ochotně zapůjčí vybavení a hračky pro děti. V zahradě je pro malé hosty připraveno hřiště se skluzavkou, houpačkami, pískovištěm, prolézačkami

Penzion U Hrádku ****

Penzion U Hrádku ****

Lukov 25 , Lukov
Česká republika

Provozuje společnost:
Jan Řehoř IČ: 67030131


+420 603 757 990

info@penzionuhradku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
5 km
Zastávka
0,8 km