Co si takhle užít českou metropoli luxusně? K+K Hotel Fenix **** najdete jen 300 m od Václavského náměstí a nabízí útulné moderní pokoje, snídaně formou bufetu, fitness koutek i neomezený vstup do saun.

O ubytování

K + K Hotels je síť luxusních evropských hotelů, které kombinují tradiční prvky s moderním stylem a vybavením. K+K Hotel Fenix **** představuje naprosto vynikající výchozí bod pro vaše poznávací procházky Prahou. Najdete jej totižto v samém centru Prahy, jen pár kroků od Václavského náměstí (200 m) a cca 12 minut chůze od orloje na Staroměstském náměstí (1 100 m). Pokud se sem rozhodnete vydat vlakem, budete to mít z nádraží k hotelu také kousek (600 m).

Kde budete spát?

Všechny elegantní klimatizované pokoje dosahují čtyřhvězdičkového standardu, a mohou se tedy chlubit posezením, minibarem, bezpečnostní schránkou i vlastní koupelnu s vanou, sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podává snídaně formou bufetu, případně si můžete dát drink v hotelovém baru. Na oběd či večeři budete muset vyjít někam do města, v blízkém okolí hotelu se však nachází celá hromada restaurací.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si můžete vychutnat relax v sauně, při některé z masáží nebo se protáhnout ve zdejším fitness centru.

K+K Hotel Fenix ****

K+K Hotel Fenix ****

Ve Smečkách 596/30 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
K+K Hotel s.r.o. IČ: 25123891


225 012 000

fenix@kkhotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km