Užijte si Mariánské Lázně přepychově v 5* Falkensteiner Spa Resort. Kromě komfortních pokojů Superior se těšte na vynikající snídaně formou bufetu, večeře o 5 chodech, vstup do krásného wellness centra s vnitřními i venkovním bazény a také na léčebnou koupel v prameni Alexandra na 30 minut.

O ubytování

Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně ***** se nachází v secesní budově v samém centru Mariánských Lázní obklopen lázeňskými parky. Příjemnou procházkou se snadno dostanete na Hlavní lázeňskou kolonádu (600 m) se Zpívající fontánou. Blahodárnou minerální vodu můžete ochutnat z více než 40 místních pramenů. Rudolfův a Karolinin pramen najdete na Hlavní kolonádě . Pramen Alexandra vyvěrá přímo v hotelu. Expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka nabízí Park Bohemium (2,5 km) . V nádherné okolní krajině je mnoho vyhlídek, například Clementsova (2 km), Mescéryho (2 km) či Hemelika (1 km). Milovníci golfu si svůj oblíbený sport mohou zahrát na několika vynikajících hřištích. Nejstarší české golfové hřiště Royal Golf Club je z hotelu vzdáleno 3 km.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v prostorném dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Každý pokoj je vybaven WiFi připojením, satelitní televizí, minibarem, telefonem, rádiem a setem na přípravu čaje a kávy. Dále nechybí ani psací stůl, posezení a trezor. Ve vlastní koupelně se sprchou i vanou najdete také fén, župan, pantofle a kosmetické potřeby.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci s příjemnou atmosférou si pochutnáte na zdravé a současně zážitkové kuchyni. Do každého dne pobytu vstoupíte bohatou snídaní ve formě bufetu s mnoha specialitami a regionálními lahůdkami. Teplá snídaňová jídla jsou připravována v otevřené show kitchen. Bufet je doplněn o nabídku servírovaných pokrmů od vejce Benedikt až po superfood bowls. Dokonalou tečkou za každým dnem jsou 5chodové večeře s výběrem z menu, nebo ve formě tematického bufetu. Oblíbený nápoj a lehké občerstvení si můžete dát v Library baru s terasou, na které si můžete vychutnat koktejl pod širým nebem při pohledu na lázeňskou architekturu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu největší komplex bazénů a saun v Mariánských Lázních. Těšte se na 5 tematických vyhřívaných bazénů s celoročním provozem a 4 sauny. Najdete zde také útulné odpočívárny a zahradu s lehátky. Během odpočinku je možné se občerstvit či osvěžit ve Spa Lounge. Dopřát si můžete mnoho druhů masáží a léčebných procedur.

Falkensteiner Spa Resort *****

Falkensteiner Spa Resort *****

Ruska 123 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Grand Hotel Marienbad Betriebs s.r.o. IČ: 27924076


+420 (0)35492 9399

reservations.marienbad@falkensteiner.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,2 km