Užijte si pobyt v krásné přírodě Jizerských hor jen kousek od Jablonce nad Nisou. V ceně budete mít kromě ubytování i snídani či polopenzi a neomezený vstup do venkovního bazénu (jen v letní sezóně).

O ubytování

Penzion Stará Školka najdete v Jizerských horách v městečku Nová Ves nad Nisou. Jde o skvělé místo na dovolenou s dětmi, pro milovníky turistiky a na příjemný odpočinek v přírodě.

V okolí penzionu na vás čeká celá řada krásných výletních cílů. Vydejte se k rozhledně Nisanka (750 m), ze které uvidíte většinu Jizerských hor i Krkonoše, na vyhlídku Finkstein (5,3 km) nebo na rozhlednu Černá studnice (3 km) s výhledem na hrad Trosky a Bezděz. Opravdu zkušení výletníci se ke zřícenině hradu Trosky (26,6 km) mohou vydat i pěšky. Pro ty méně odvážné je tu třeba zřícenina hradu Frýdštejn (11,5 km) nebo zřícenina hradu Návarov (14,5 km).

Vyrazit můžete také do Jablonce nad Nisou (5 km), kde uvidíte krásnou přehradu, radniční věž a Muzeum skla a bižuterie nebo si projdete Naučnou stezka manželů Janya Josefa V. Scheybalových se 17 zastaveními věnovanými přírodním a historickým zajímavostem. S dětmi se vydejte třeba do Liberce (18 km), kde se spolehlivě zabaví v aquaparku, ZOO a botanické zahradě.

Zdolat můžete i horu Ještěd (18,1 km) se známým vysílačem. Na Ještědu si navíc v zimě užijete parádní lyžovačku. V okolí se však nacházejí i další skvělé lyžařské areály, například Tanvaldský Špičák (7,5 km) s 10 sjezdovkami, Bedřichov (10 km) či Ski Lucifer v Josefově Dole (12 km) s lyžařskou školou pro malé i velké.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji Standard s dřevěným nábytkem, televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Vybrat si můžete mezi dvoulůžkovým pokojem s možností přistýlky (ubytuje tak až 3 osoby) nebo větší variantouse dvěma ložnicemi. Ta ubytuje až 5 osob (4 lůžka + 1 přistýlka), a hodí se tak hlavně pro rodiny.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na snídaně formou bufetu, přes den si můžete dát něco dobrého na zub a točené pivo na terase, večeře se pak servírují a mají dva chody. Součástí penzionu je také bar, lounge a zahrada, kde si můžete užít hezké dny.

Kde budete relaxovat?

V letní sezóně přijde vhod také venkovní bazén, kde se vyřádí děti i dospělí.

Cestujete s dětmi?

Součástí penzionu je dětský koutek vyzdobený krásnými malbami lesních zvířátek.

Penzion Stará Školka

Penzion Stará Školka

Nová Ves nad Nisou 631 , Nová Ves nad Nisou
Česká republika

Provozuje společnost:
B + S Servis, s.r.o. IČ: 25005359


+420 737 676 526

penzionstaraskolka@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
1,3 km
Běžkování
1 km