Pobyt plný delikates a odpočinku zažijete v jihočeském Písku v Hotelu City ***. Těšte se na bohatou snídani formou bufetu, sladké překvapení, láhev vína i poukaz do Caffe baru Majesty. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Původně z 19. století, nyní nově zrekonstruovaný Hotel City *** stojí v samotném historickém centru města Písek, u řeky Otava. Je tak výjimečný, že byl dokonce zapsán na Seznam kulturních památek ČR.

Při návštěvě tohoto historického města z dob Přemyslovců, jehož název je odvozen od rýžování písku, nezapomeňte navštívit ani Putimskou bránu (450 m), Hrad v Písku (500 m), a Kostel Narození Panny Marie z 13. století. Na výlet dále od Písku se vydejte například necelých 15 km, na Hrad Zvíkov. Na své si zde přijdou i sportovci, protože se v blízkosti hotelu nachází fotbalové hřiště, koupaliště, tenisové kurty a atletický stadión s plážovým volejbalem. Za krásami okolní přírody můžete vyrazit na kole po nově vybudované cyklostezce, která vede kousek od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v luxusních dvoulůžkových pokojích se satelitní televizí a WiFi připojením. Nechybí ani **vlastní koupelna s WC a sprchou, . Za příplatek se můžete ubytovat v apartmánu s vířivkou nebo si dopřát jednu z parádních masáží.

Na čem si pochutnáte?

Delikatesní pokrmy si užijete v Caffe City restaurantu, stylové hotelové restauraci s příjemným posezením a širokým výběrem jídel domácí české kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Oddejte si některé z masáží nebo relaxu ve vířivce.

Hotel City Písek ***

Hotel City Písek ***

Alšovo náměstí 35 , Písek
Česká republika

Provozuje společnost:
Horsecity s.r.o. IČ: 02884780


+420 602 342 603

info@hotelcitypisek.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
1 km