Za vínem jedině na jižní Moravu! Užijte si pobyt v Hotelu Schaller *** u Znojma se snídaněmi formou rautu. Sauny, wellness a slunce ukryté ve víně je ideální kombinací pro dovolenou v jakémkoli ročním období. V ceně je i poukaz, který můžete využít na vstup do wellness či něco dobrého v restauraci.

O ubytování

Hotel Pizzerie Jasany *** po celkové rekonstrukci se nachází v okrajové části Znojma. Za návštěvu kromě mnoha místních sklepů a vinic rozhodně stojí také nedaleké kulturní a přírodní památky. Přímo ve Znojmě najdete například Znojemský hrad (5 km), chráněnou kulturní památku, Loucký klášter (2,3 km), který patří k největším v ČR, nebo kostel svatého Mikuláše (3 km). Projít se můžete i znojemským podzemím (3 km).

Za přírodou vyrazte do Národního parku Podyjí (4 km) s nádhernými loukami, skalními útvary či kamennými moři, nebo si udělejte delší výlet do Chráněné krajinné oblasti Pálava (45 km). Zde patří mezi oblíbené výletní cíle zříceniny Sirotčího hrádku a hradu Děvičky, uchvátí vás ale jistě i samotná příroda v této oblasti.

Pokud patříte k aktivnějším jedincům, podívejte se také do Aqualandu Moravia (39 km) s minerální vodou, 15 bazény a 20 tobogány. Nakonec si zde i náležitě odpočinete, areál totiž nabízí i 2 wellness centra a 30 saun.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Pokoje jsou zrekonstruované, laděné do hřejivých barev a vybavené masívním dřevěným nábytkem. Koupelna je moderní, se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Pochutnáte si na bufetových snídaních, které se podávají v partnerském Penzionu U Tří Jasanů. Zde najdete i vinařskou restauraci, která se specializuje na poctivou domácí kuchyni a rustikální pokrmy. K obědu či večeři si můžete objednat také pizzu nebo jiné speciality, které připravují přímo v hotelu.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu wellness zónu nenajdete, navštívit ale můžete soukromé wellness centrum v Penzionu U Tří Jasanů, který je hned přes ulici. Ze vám bude k dispozici finská sauna a parní komora, zrelaxujete se také ve vířivé hydromasážní vaně.

Hotel Pizzerie Jasany ***

Hotel Pizzerie Jasany ***

Nový Šaldorf 165 , Nový Šaldorf
Česká republika

Provozuje společnost:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

info@pizzeriejasany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
100 m