Ubytujte se v moderním, velkém Harmony Club Hotelu **** v klidné části Špindlerova Mlýna a zažijte turistiku v Krkonoších trochu jinak. Po celodenním chození po našich krásných horách si v hotelu můžete odpočinout v bazénu s vířivkami či v sauně. A když se vám zrovna na túru chtít nebude, můžete využít i možnosti svézt se lanovkou nahoru i dolů bez poplatku. Hotelovou gastronomii si vychutnáte během snídaňových i večeřových bufetů.

O ubytování

Harmony Club Hotel **** je moderní horský wellness hotel ve scénické části Špindlerova Mlýna a bude pro vás skvělým výchozím bodem pro toulky Krkonošemi. Nachází se jen 10 minut chůze od centra Špindlerova Mlýna, kde můžete navštívit například Muzeum lega (2 km), lanové centrum Monkey park (500 m) nebo Adventure Park (1,7 km) s obří houpačkou, zipliningem, čtyřkolkami, lezeckou stěnou a spoustou dalších aktivit.

Jen 3 km od hotelu se pak nachází i Aquapark Špindlerův Mlýn. Během letní dovolené se můžete vyřádit na bobové dráze, kterou najdete hned vedle ubytování. Na výlet se vydejte například do údolí Bílého Labe (6,9 km) nebo na Kozí hřbety (3,9 km) k vyhlídce s panoramatickým rozhledem téměř po celých Krkonoších. Okolím Špindlerova Mlýna vede i několik naučných stezek, například hornická o délce 2 km, Krkonošská tundra dlouhá 5,5 km nebo Labský důl o délce 7,5 km.

Ani za zimními radovánkami nemusíte daleko – hotel leží přímo pod vlekem (450 m), který slouží k přiblížení do hlavního ski areálu na Medvědíně. Tento nejbližší svah je vhodný také pro výuku nejmenších lyžařů. Vyzkoušet můžete také další krkonošské lyžařské areály, například v Peci pod Sněžkou (48,2 km) či Rokytnici nad Jizerou (41,4 km). Milovníci běžkování si užijí stovky kilometrů upravovaných běžeckých tras. Přímo ve Špindlerově Mlýně se mohou napojit na Krkonošskou magistrálu páteřní běžeckou trasu.

Kde budete spát?

Ve všech pokojích v Harmony Club Hotelu **** naleznete TV s plochou obrazovkou, telefon, WiFi připojení, trezor, minibar a vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, s župany a fénem. Co ale určitě oceníte, jsou francouzská okna s dechberoucím výhledem na okolní hory.

Na čem si pochutnáte?

Hotel má vlastní samoobslužnou restauraci Classico a á la carte restauraci Harmony s letní terasou. V obou restauracích připravují skvělou českou i mezinárodní kuchyni a v létě také speciality z grilu. V hotelovém Lounge baru a v Bowling baru se můžete dále potěšit nápoji, zákusky a dalším občerstvením.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru můžete neomezeně využívat bazén se dvěma vířivkami a s výhledem na okolní krajinu. Dále budete moci relaxovat v saunovém světě, v němž naleznete až 5 druhů saun. Za příplatek jsou k dispozici i různé masáže a další procedury.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici velké venkovní hřiště nebo dvě herny. V červenci a srpnu mohou rodiny využít bohatý zábavní program pro děti.

Něco navíc

Hotel má k dispozici 2 moderní kryté tenisové haly, hřiště na volejbal, kurty na squash a badminton, bowlingové dráhy, golfový trenažér, stolní tenis, fitness centrum, sportovní střelnici či venkovní kuželky. Vedle hotelu se nachází letní bobová dráha.

Harmony Club Hotel ****

Harmony Club Hotel ****

Bedřichov 106 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
HARMONY CLUB HOTELY, a.s. IČ: 60108878


+420 499 469 111

recepce@harmonyclub.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 650 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,2 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
0,2 km