Osobně ověřeno: Recenze pobytu s turistikou a wellness v Krkonoších v Harmony Club Hotelu ****

Vydejte se spolu se Cindy, členkou našeho Travelking týmu, do Krkonoš. Konkrétně do Harmony Club Hotelu ****. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu s turistikou a wellness v Krkonoších v Harmony Club Hotelu ****

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 20.6.2022 - 22.6.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Harmony Club Hotelu ****
  • Lokalita ubytování jsou: Krkonoše
  • Cestovala jsem s: Partnerem
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na letní víkendovou dovolenou jsme se vydali do Krkonoš, přesněji do Špindlerova Mlýna. Cesta byla docela dlouhá. Vyráželi jsme z Brna a jeli jsme zhruba 4 hodiny. Po cestě do hotelu jsme se zastavili na oběd v Hradci Králové a potom jsme pokračovali dál. Celou dobu jsme jeli mimo dálnici, takže dálniční známka nebyla potřeba. Pokud pojedete po dálnici, cesta bude o něco rychlejší, ale opravdu jen o pár minut.

Jak to bylo s parkováním?

Hotel má garážové i venkovní parkování, které je v rámci balíčku zdarma. Vždy jsme tu našli volné místo, takže rezervace předem není nutná. Z garáže se k hotelové recepci pohodlně dostanete výtahem.

Kde jsme se ubytovali?

Hotel jsme našli zcela bez problémů. Díky tomu, že se Harmony Club Hotel **** nachází opravdu vysoko v horách, je odtud krásný výhled na krajinu nejvyšších českých hor. Před hotelem je moc pěkné dětské hřiště a během pouhých tří minut se dá dojít k bobové dráze, na které se pobaví malí i velcí. Celkově je Špindlerův Mlýn moc hezké horské městečko obklopené nádhernou přírodou.

Pokoj byl velmi pěkný a prostorný, z okna byl navíc krásný výhled na pohoří Krkonoš. K dispozici byla postel, televize, minibar, stolek se židlí, skříně a prostory na odkládání zavazadel. Velmi mě potěšilo, že postel byla opravdu kvalitní a pohodlná. Koupelna byla moderní, čistá a tak akorát velká. Byl zde sprchový kout, toaleta, umyvadlo s velkým zrcadlem a vysoušeč vlasů. Nechyběly ani ručníky, župany a pantofle do wellness centra, což bylo fajn.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V rámci pobytu jsme měli stravu formou bufetové polopenze. Nabídka jídel jak na snídani, tak na večeři, byla opravdu široká. Na výběr bylo všechno, na co si jen vzpomenete. Snídaně se podávaly od 7:00 do 10:00 hodin. Nechyběla zde vajíčka na několik způsobů, grilovaná zelenina, několik druhů párečků, salámů i sýrů, čerstvá zelenina a ovoce (banány, pomeranče, jablka, hrušky, hroznové víno, kiwi, grep). K tomu také různé slané i sladké pečivo, müsli a mnoho dalších dobrot.

Večeře měla opět formu bufetu a probíhala vždy v době od 18:00 do 20:30 hodin. Také k večeři bylo možné vybírat z mnoha studených i teplých pokrmů. Na švédských stolech se objevily například slávky, pizza, různé druhy masa, všemožné přílohy, dezerty či slané chuťovky a samozřejmě opět ovoce a zelenina.

Strava mě i příteli velmi chutnala. Hotelová restaurace byla velká a v letních měsících můžete využít i posezení na venkovní terase s výhledem na hory.

Jak jsme se najedli v okolí?

Během jedno z výletů jsme vyzkoušeli horskou restauraci Medvědín 1235 m. Jak už její název napovídá, nachází se přímo u lanovky na vrcholu hory Medvědín. Oběd jsme si dali na terase a při jídle jsme se kochali panoramaty se Sněžkou v pozadí. Jídlo bylo sice průměrné, ale díky výhledu to byl příjemný zážitek. Můžete si tu dát také jenom pauzu s posezením u kávy, čaje a zákusku. Dezertů tu měli na výběr hned několik druhů.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Vstup do wellness centra s bazénem a dvěma vířivkami byl neomezený v rámci otevírací doby (7:00 – 11:30 a 14:00 – 21:30 hodin). Můžete si tedy skočit zaplavat klidně ještě před snídaní. My jsme využili wellness vždy po večeři a krásně jsme si odpočinuli. V bazénu se dá i zaplavat a my měli štěstí, že jsme ho většinu času měli sami pro sebe. Z vířivek bylo prosklenou stěnou vidět do lesa a nám se první den poštěstilo spatřit srnečku. V další části wellness centra je bazének pro děti a saunový svět, do kterého je v rámci balíčku vstup na 2 hodiny denně. Za příplatek hotel nabízí také spoustu druhů masáží, ty jsme ovšem vyzkoušet nestihli.

Kam se vydat na výlet?

  • Lanovka na Medvědín – V ceně pobytu jsme měli na každou noc pobytu zpáteční jízdenku na lanovku. Na vrcholku Medvědína se nachází restaurace a dětské hřiště. Aktivní výletníci mohou toto místo využít jako výchozí bod a vydat se na túru po některé z navazujících turistických tras.
  • Bobová dráha Špindlerův Mlýn – Děti i dospělí se mohou pobavit na bobové dráze, která se nachází hned vedle hotelu. Pro mě to byla na bobovce úplná premiéra a opravdu jsem si to užila.
  • Aquapark Špindlerův Mlýn – Pokud někomu náhodou nebude wellness centrum v hotelu stačit, může se vydat do nedalekého aquaparku.
  • Vodní nádrž Labská – Na samém okraji Špindlerova Mlýna se nachází vodní nádrž vhodná k příjemné odpolední procházce. Odvážlivci tu mohou vyzkoušet ZipLine.
  • ZOO Dvůr Králové – Tato zoo je vzdálená zhruba hodinu jízdy autem ze Špindlerova Mlýna. My jsme zoo navštívili při zpáteční cestě. Pokud tedy budete mít cestu kolem, určitě se tu zastavte. Jedná se totiž o jedinou zoologickou zahradu v Evropě, jejíž součástí je safari s možností projížděk. Během jízdy safaribusem zde můžete uvidíte například lvy, nosorožce, zebry, žirafy a antilopy.

Závěrečné hodnocení pobytu v Harmony Club Hotelu ****

“Harmony Club Hotel **** nás naprosto okouzlil. Všechno bylo na jedničku. Personál byl velmi milý a vždy nám s čímkoliv ochotně poradil. Pokoj byl dostatečně velký s velmi pohodlnou postelí, krásnou čistou koupelnou a k dispozici tu byl i župan a pantofle do wellness. Dobu strávenou ve wellness jsme si užili. Byli jsme tam téměř sami, takže jsme měli bazén i vířivku jen pro sebe. Pokud bych měla jednu věc opravdu vyzdvihnout, tak je to strava. Naprosto překonala mé očekávání. Na výběr bylo z tolika druhů jídel, že jsme nevěděli, co vyzkoušet dřív. Pokrmy jsme si vychutnali i na hotelové terase s výhledem na Krkonoše. V okolí je spousta možností výletů – určitě doporučuji vyjet lanovkou na Medvědín, bobovou dráhu nebo jen tak prozkoumávat krásy Krkonošského národní parku.”


👍 Pobyt v Harmony Club Hotelu **** byl osobně ověřen Cindy, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Cindy KapounkováCindy Kapounková
Aktualizováno: 29. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet