Dopřejte si trochu luxusu v krásném Pytloun Boutique Hotelu Prague **** přímo na Václavském náměstí s nádherným výhledem. Ochotný personál vás nejdříve uvítá welcome drinkem a poté vám na každý den poskytne celodenní jízdenku na pražské MHD. V hotelovém lobby se nasnídáte formou bufetu a po zbytek dne si zde můžete dopřát skvělé tapas.

O ubytování

Luxusní Pytloun Boutique Hotel Prague **** se nachází přímo na Václavském náměstí. Od stanice MHD je vzdálený pouhých 100 metrů, od hlavního vlakového nádraží jen 10 minut chůze. Procházka k orloji na Staroměstském náměstí vám z hotelu zabere přibližně 10 minut chůze, na Karlův most zase 15 minut.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z luxusních pokojů typu Superior. Všechny pokoje jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, satelitní TV, kávovarem Nespresso, minibarem, trezorem, bezplatným příslušenstvím na přípravu kávy a čaje, žehličkou, žehlicím prknem a individuálně nastavitelným barevným LED osvětlením. Ve vlastní koupelně hosté najdou toaletu, vanu s funkcí vířivky, toaletní potřeby, osobní váhu a fén. Některé pokoje navíc zahrnují terasu nebo balkon, ale ze všech pokojů se vám naskytne nádherný výhled na Václavské náměstí.

Na čem si pochutnáte?

V hotelovém lobby se vám dostane snídaně formou bufetu i skvělé tapas po zbytek dne.

Pytloun Boutique Hotel Prague ****

Pytloun Boutique Hotel Prague ****

Václavské náměstí 779/16 , Praha 1
Česká republika

+420 608 022 882

reservations.boutique.prague@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Placené parkování v okolí

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8 km