Vyzkoušejte si na vlastní kůži, jaké to je na chvíli bydlet v luxusním lázeňském hotelu, který ke svému pobytu běžně využívají prezidenti a zahraniční hvězdy. Ve světoznámém karlovarském pětihvězdičkovém hotelu Imperial se o vás postarají s profesionalitou a vstřícností. Přivítají vás výborným zákuskem a kávou, posílí vaše zdraví třemi různými zdravotními procedurami i výbornými pokrmy v rámci polopenze. K tomu všemu můžete využívat hotelového wellness a sportcentra, a to naprosto bez omezení.

O ubytování

Hotel Imperial *****, postavený už na počátku 20. století, se řadí nejen mezi nejluxusnější hotely v Karlových Varech, který ubytovává slavné osobnosti, ale i mezi významné karlovarské památky. Tyčí se nad historickým centrem města jako majestátní zámek, je obklopen krásným parkem a vede k němu historická lanovka. I díky ní to máte přímo do centra jen pár minut. K největšímu pramenu termální vody Vřídlo nebo Kostelu sv. Máří Magdaleny je to jen 400 metrů, k Tržní kolonádě nebo Mlýnské kolonádě zase 500 m.

Snadno se dostanete také na Sovovu stezku (1,9 km), která vás zavede na ty nejkrásnější vyhlídky, odkud uvidíte Karlovy Vary jako na dlani. Překrásná panoramata se vám rozprostřou z rozhledny Diana (2,8 km), z vyhlídky Jelení skok (1 km) či z vyhlídky Karla IV. (2,1 km). Při návštěvě Karlových Varů byste rozhodně neměli minout působivou budovu Grandhotelu Pupp (800 m). Oblíbené je také sklářské muzeum Moser (5,2 km) a Muzeum Jana Bechera (2,3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze dvoulůžkových pokojů, odkud se budete moci pokochat nádherným výhledem buďto na Karlovy Vary nebo les. V každém pokoji naleznete komfortní postel s kvalitními matracemi, satelitní televizi, telefon, WiFi, minibar, župan a pantofle, menší posezení a vlastní koupelnu s vanou, umyvadlem, fénem, kosmetickým zrcátkem, toaletou i bidetem.

  • Pokoje Superior měří 27-35 m² a nabízejí výhled na lázeňské lesy, který si náležitě užijete, jelikož je většina těchto pokojů vybavená i balkonem. Kromě klasických postelí, ať už ve formě dvoulůžka nebo oddělených jednolůžek, nabízí také možnost přistýlky.

  • Pokoje Superior City View (27-35 m²) jsou stejně velké a totožně vybavené jako pokoje Superior, jediný rozdíl spočívá v tom, že tato varianta má výhled na město. I v tomto případě se dočkáte balkonu a možnosti přistýlky.

  • Pokoje Junior Suite měří 47 m² a skládají se z ložnice a odděleného obývacího prostoru. U této varianty máte k dispozici navíc také polštářové menu, ze kterého si můžete vybrat ideální polštář pro vás. Nechybí balkon a je možné přidat i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Nad restauracemi v budově hotelu jistě zaplesá srdce nejednoho gurmána. Navštívit můžete zážitkový restaurant Paris s nabídkou české a evropské kuchyně, bufetový restaurant Prague s otevřenou kuchyní, skvělým výběrem a luxusním interiérem nebo stylovou kavárnu Café Vienna, kde si pochutnáte na prvotřídních dezertech a kvalitní kávě. V každém z těchto podniků se o chuťové buňky hostů postará tým profesionálních kuchařů, cukrářů a dalšího kvalifikovaného personálu.

Kde budete relaxovat?

V Hotelu Imperial ***** si budete moci dopřát mnohé lázeňské terapie, jako jsou například minerální koupele, masáže, oxygenoterapie a kosmetické služby. K dispozici je také vířivka, sauna a sportcentrum s fitness centrem a tenisovými kurty. Na místě nechybí ani kadeřnictví.

Hotel Imperial *****

Hotel Imperial *****

Libušina 1212/18 , Karlovy Vary
Česká republika

+ 420 353 203 113

reservation@spa-hotel-imperial.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 750 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km