Resort Montanie **** je moderní areál obklopený překrásnou přírodou Jizerských hor. Uprostřed lesů a na břehu vodní nádrže Souš si dokonale odpočinete také díky útulným dřevěným interiérům i exteriérům Montanie. Výborná polopenze z kvalitních surovin, bar a posezení u krbu v rustikální restauraci nebo finská sauna dotváří prvotřídní, dalo by se říci alpské ubytování, které si zamilujete.

O ubytování

Bezkonkurenční lesní Resort Montanie **** na břehu přehrady Souš objevíte blízko Desné v Jizerských horách. Daleko to ale není ani do Krkonoš. Montanie je tak ideálním výchozím bodem pro turistiku, cyklistiku a v zimě lyžování nebo běžkování v obou českých pohořích - sjezdovému lyžování se můžete věnovat přímo v Desné (5 km) či nedalekém Harrachově (13 km). Přímo před hotelem najdete hladkou asfaltovou stezku pro in-line bruslaře.

Kromě klasických výletních tipů jako vyhlídka Štěpánka (8,7 km), Mumlavské vodopády (13,3 km) či Čertova hora (17,4 km) se vydejte na horskou chatu Smědavu (7,4 km), která je ve zdejších luzích a hájích vyhlášená (nejen) svými borůvkovými knedlíky.

Kde budete spát?

Dostatečně nabažit se nebudete moci ani útulných pokojů s krásnými výhledy do uklidňující přírody, pohodlnými křesly a nábytkem z masivu. Dřevo v různých podobách je sjednocujícím prvkem resortu. Jednotlivé budovy mají unikátní dřevěný obklad, interiéry se zase chlubí podlahami z olejovaného dřeva, stěnami obloženými dřevěnými materiály i doplňky a dekoracemi.

Malý pokoj je vhodný maximálně pro 2 osoby a je vybavený manželskou postelí, televizí, rychlovarnou konvicí, trezorem a psacím stolem. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem, bidetem a fénem.

Velký pokoj ubytuje až 3 osoby na manželské posteli a přistýlce. Prostornější pokoj navíc potěší pohodlným posezením a nepostrádá ani základní vybavení ve formě televize, varní konvice či trezoru. Ani zde nechybí koupelna se sprchou, fénem a bidetem.

Na čem si pochutnáte?

Bohaté kontinentální snídaně se podávají v rustikální restauraci s celodenním provozem. Večer si pochutnáte na menu o třech chodech a jistě oceníte i bar, posezení u krbu a vinárnu. V resortu se nachází také luxusní večerní restaurace s panoramatickým výhledem na vodní hladinu přehrady Souš a její okolí.

Kde budete relaxovat?

Ve wellness centru najdete vnitřní bazén s protiproudem, vířivku, finskou saunu, páru, relaxační místnost, sluneční terasu a horské jezírko na osvěžení.

Montanie Resort ****

Montanie Resort ****

Soušská 791 , Desná III.
Česká republika

Provozuje společnost:
Antonie Hotels s.r.o. IČ: 28237978


+420 483 383 265

montanie@montanie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
1,1 km
Sjezdovka
2,5 km
Běžkování
5 km