Jihomoravský Hotel Happy Star **** slibuje, že udělá šťastné hvězdy i ze svých hostů. Přijeďte se o tom do Hnanic u Znojma přesvědčit. Čekají vás bohaté bufetové snídaně a neomezený vstup do wellness. U romantické varianty pobytu si užijete večeři při svíčkách s vínem i privátní saunu a noční koupání, wellness pobyt vás potěší dokonce dvěma večeřemi, různými masážemi a infrasaunou.

Věděli jste, že...?

Hotel vybudovali sourozenci, kteří věří, že "Happy Star" není jen název, ale pocit. Pocit, který si v zavazadlech, mysli i srdci odváží každý jejich host, který už při odjezdu plánuje svůj příští příjezd.


O ubytování

Ubytujte se v Hnanicích v Hotelu Happy Star **** a mějte to do Národního parku Podyjí, co by kamenem dohodil. Odsud se na výlety bude chodit a jezdit samo! Navíc mnoho cyklotras začíná přímo u hotelu, proto prozkoumávání přírodních krás můžete zkoušet i ze sedla jízdního kola. Kostel sv. Wolfganga z 13. století, do jehož kaple se zázračnou uzdravující vodou přicházeli poutníci z celé Evropy, pak najdete jen 850 m od hotelu. K vodě se projedete 29 km k Vranovské přehradě, do Znojma s jeho hradem cca 10 km. Pokud vás zajímají další hrady a zámky, navštivte zámek ve Vranově nad Dyjí (20 km) či hrad Bítov (35 km).

Kde budete spát?

V hnanickém Hotelu Happy Star **** je pro vás připraven luxusní klimatizovaný pokoj Superior s vlastní koupelnou a toaletou, satelitní TV, WiFi a velkým minibarem. Nabízejí ale přenocování i ve zrekonstruovaných prostorách bunkru z 2. světové války, který se v areálu hotelu také nachází.

Na čem si pochutnáte?

Na snídaních formou bufetu si pochutnáte přímo v útulné hotelové restauraci a barem, jehož služby jistě oceníte po večeři. Ochutnat byste měli výborná vína ze Znojemska.

Kde budete relaxovat?

Kromě turistických výletů po NP Podyjí nebo krásném Znojmě si řádně užijte relaxu v hotelovém wellness s krytým bazénem, vířivkou, parní kabinou a fitness.

Wellness centrum je ubytovaným hostům k dispozici od 9:00 do 21:00 hodin (v zimních měsících od neděle do čtvrtka jen do 20:00 hodin, zároveň si hotel vyhrazuje právo upravit otevírací dobu nebo umožnit blokaci pro soukromou rezervaci kdykoli během otevírací doby).

Můžete si předem objednat také saunu, infrasaunu, solárium, hydromasážní vanu, bylinnou parní lázeň, masáže či kosmetiku s platbou na místě dle aktuálního ceníku.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu připraven vnitřní dětský koutek, venku se pak mohou vyřádit na trampolíně, houpačkách, lanovce a pískovišti.

Něco navíc

V areálu Happy Star **** můžete využít také tenisový kurt, ruské kuželky, bowling, půjčovnu kol a elektrokol včetně úschovny, kulečník, stolní fotbálek a šipky nebo stolní tenis. Na přání vám vždy ochotný a vstřícný personál hotelu pomůže zajistit i projížďku na koních podél krásné řeky Dyje.

Hotel Happy Star ****

Hotel Happy Star ****

Znojemská 111 , Hnanice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel HAPPY STAR s.r.o IČ: 26285291


+420 515 210 360

recepce@hotelhappystar.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,7 km