Ubytujte se v Hotelu Senimo *** a poznejte důkladně hanáckou metropoli a její okolí díky regionální kartě. Zdarma se budete moci vydat například do ZOO na Svatém Kopečku. Kromě komfortního ubytování se snídaní se začněte těšit také na poctivou českou kuchyni v hotelové restauraci s 20% slevou.

O ubytování

Hotel Senimo *** je od zářícího centra Olomouce a hlavního vlakového nádraží vzdálen jen 15 minut chůze. Vydejte se do jednoho z muzeí (Muzeum umění, Vlastivědné muzeum, Muzeum olomoucké pevnosti), k Pevnosti poznání, Korunní pevnůstce, do Arcibiskupského paláce či Botanické zahrady. Na výlet se vydejte do Zoo, k Chomutovskému jezeru či k jezeru Poděbrady.

Zimní dovolenou si můžete zpestřit zimními sporty v nedalekých ski areálech Hlubočky (12 km) a Hrubá Voda (19 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 28 pokojů. Pokoje Standard jsou moderně vybavené. Po návštěvě turistických atrakcí nebo městských památek budete usínat ve větších pohodlných postelích, na pokoji naleznete minibar, LCD televizi se satelitem, vysokorychlostní WiFi připojení a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají možnost klimatizace. Za příplatek se můžete ubytovat i na pokoji typu Deluxe, kde budete mít navíc k dispozici trezor a kávovar.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu si vychutnáte po celou dobu pobytu v prostorné restauraci s příjemným posezením v přízemí hotelu. Dopřát si zde můžete také polední menu nebo večeře. Možnost nákupu budete mít hned vedle hotelu ve stejnojmenném obchodním domě Senimo, který se nachází v rozlehlé aukční hale vysoké architektonické hodnoty z konce 19. století.

Hotel Senimo ***

Hotel Senimo ***

Pasteurova 905/10 , Olomouc
Česká republika

Provozuje společnost:
SENIMO a.s. IČ: 47675683


+420 587 209 800

recepce@senimo.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
100 m