Máte rádi víno a dobré jídlo? Ubytujte se ve Vinařství Lintner 15 minut od Znojma a užijte si degustaci s neomezenou konzumací vína a občerstvení s domácím pečivem. V ceně máte také snídaně a slevu na nákup.

O ubytování

Dovolená ve Vinařství Lintner se postará o jedinečný vinařský zážitek. Tento sklípek s dlouholetou rodinnou tradicí si zakládá na tradiční výrobě vína, kdy každý hrozen projde rukou sklepmistra, a tak víno neztrácí svou identitu jako v komerčních velkokapacitních vinařstvích. Vinařství najdete v obci Tvořihráz na jižní Moravě jen 5 km od vodní nádrže Výrovice, 11 km od Znojma a 20 km od Národního parku Podyjí.

V létě se můžete osvěžit nejen vychlazeným vínem, ale i koupáním ve vodní nádrži Výrovice (4,7 km), v přírodním koupacím biotopu Bantice (8,2 km) či na koupališti Pohoda Únanov (6,6 km). Na pěší výlet můžete vyrazit ke zřícenině hradu Lapikus (7,5 km) ze 14. století a zdatnější turisté dojdou i do Znojma (11 km). Tam si můžete prohlédnout historické centrum, zámek Znojmo nebo znojemské podzemí, tvořené desítkami kilometrů chodeb.

Pokud patříte mezi milovníky tajemných míst, prozkoumejte také podzemí obce Přeskače (13,6 km), které dříve sloužilo jako úkryt před válečnými nepokoji. Naopak do výšin se dostanete při výletu na vyhlídku Králův stolec (16,8 km), odkud se vás rozprostře nádherný výhled na údolí Dyje. Mezi oblíbené výletní cíle v okolí patří také zámek v Jevišovicích (16 km) nebo kouzelný Mašovický lom (16,3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 5 útulných pokojů. K dispozici je dvoulůžková, třílůžková i čtyřlůžková varianta. V každém pokoji najdete pohodlné postele, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchou a toaletou.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nabízí snídaně formou bufetu, večerní občerstvení a degustaci, kterou vás provede sám majitel. Přímo od zkušeného vinaře se tak dozvíte spoustu zajímavostí o procesu zpracování vinné révy i o způsobech, jak využít pití vína ke zlepšení zdraví. Degustace zahrnuje deset vzorků i ochutnávku z archivní láhve. Odbornou část poté vystřídá uvolněný večer ve sklípku s neomezenou konzumací vína. Ryzlink, pálava či tramín, to už je na vás.

Něco navíc

K dispozici je také společenská místnost s krbem a barem, kde můžete relaxovat během dne i večer.

Vinařství Lintner

Vinařství Lintner

Tvořihráz 164 , Tvořihráz
Česká republika

724 199 241

mmm-564@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 9:30
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček po domluvě do 5 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km