Zažijte luxusní pobyt v 4* hotelu v Hřensku, které je vstupní branou do krásné přírody Českého Švýcarska. Těšit se můžete na výbornou polopenzi, degustaci moravských vín i slevy na saunu a masáže + dítě do 15 let zdarma.
Zažijte luxusní pobyt v 4* hotelu v Hřensku, které je vstupní branou do krásné přírody Českého Švýcarska. Těšit se můžete na výbornou polopenzi, degustaci moravských vín i slevy na saunu a masáže + dítě do 15 let zdarma.

Zažijte jedinečnou atmosféru historického Hotelu Praha ****

Hotel Praha ****, který se nachází v Hřensku, byl založen v roce 1910 a spolu s dechberoucí okolní přírodou tvoří ideální podmínky pro skvělou rodinou dovolenou plnou zážitků.

Ubytováni budete v komfortně vybavených pokojích s vlastní koupelnou, TV a minibarem. Dle obsazenosti pokojů se můžete těšit na výhled na řeku Kamenici či obývací pokoj navíc.

V rámci polopenze si v hotelové restauraci pochutnáte na tradiční české kuchyni a sezónních specialitách. Nápoje si vychutnáte v nově otevřeném baru.


Pokud se rozhodnete pro varianty s degustací vín, nebudete litovat. Pro ochutnávky je přímo v hotelu připraven útulný vinný sklípek s tou správnou atmosférou.


Vydejte se na výlet

Hřensko je nejníže položené místo u nás a také poslední obec na řece Labe, kterou v Česku najdete. V soutěskách kolem je tedy co objevovat, ať už zamíříte na českou nebo německou stranu.

Mezi historické památky Hřenska patří kostel sv. Jan Nepomuckého či ve skále vytesána skalní Hiebelova kaple. Přímo od hotelu se pak můžete vydat do soutěsek říčky Kamenice směrem na Pravčickou bránu.

Kam se můžete vydat pěšky od hotelu?

  • Pravčická brána (3 km) je největší pískovcová skalní brána v Evropě a bezpochyby neznámějším morfologickým útvarem oblasti Českého Švýcarska.

  • V hluboké Edmundově (Tiché) soutěsce s vysokými pískovcovými stěnami můžete vidět mnoho zajímavých druhů zvířat jako je ledňáček říční, čáp černý, netopýr vodní a vydra říční.

  • Divoká soutěska je částečně přístupná jen převozem na pramicích, ale její návštěva také stojí za to.

  • Na Trpasličí skále najdete vytesané reliéfy trpaslíků a ženské tváře, které zde zanechali místní lidoví umělci.

Hotel Praha ****

Hotel Praha ****

Hřensko 37 , Hřensko
Česká republika

Provozuje společnost:
Jaroslav Doubek IČ: 15225283


+420 412 554 006

recepce-hotelhrensko@email.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén