Chcete mít výhled jako z pohlednice? Pak určitě vyrazte do penzionu Pohlednička a kochejte se každodenními panoramaty Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje. V ceně polopenze i zábava v podobě šipek nebo kulečníku.
Chcete mít výhled jako z pohlednice? Pak určitě vyrazte do penzionu Pohlednička a kochejte se každodenními panoramaty Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje. V ceně polopenze i zábava v podobě šipek nebo kulečníku.

Dovolená v penzionu Pohlednička s malebným výhledem

Odpočiňte si uprostřed přírody a užijte si dovolenou na sklonku léta nebo během podzimu v penzionu Pohlednička. Na výlety můžete vyrazit třeba do Špindlerova Mlýna, nebo si vyšlápnout Sněžku.

Ubytování nabízí penzion ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Některé z nich mají vlastní sociální zařízení, pro zbylé pokoje je společné na patrech.

V penzionu je i restaurace, kde se bude podávat polopenze. Něco dobrého na zub si pak můžete dát v baru. K pobavení poslouží kulečník, stolní tenis, fotbálek nebo šipky.

Výlety do okolí - výšlap na Sněžku nebo Špindlerův Mlýn

Okolí je kromě pěší turistiky bezvadné také pro výlety na kolech. Pokud se vám ale nechce šlapat do strmých kopců, můžete se svézt tzv. cyklobusy (v provozu do konce září), které vás pohodlně vyvezou na kopce a odtud už se můžete bez obtíží prohánět.

Navštívit pak můžete tato místa:

  • Špindlerův Mlýn s aquaparkem (23 km) - oblíbeným turistickým cílem je právě Špindlerův Mlýn. Můžete se projít městečkem, anebo vyrazit do aquaparku a užít si spoustu vodní zábavy.
  • Sněžka (cca 40 km) - návštěva Krkonoš by nebyla úplná, kdybyste se alespoň nezajeli podívat na nejvyšší českou horu Sněžku. Praví turisté samozřejmě podniknou i výšlap. Vyrazit můžete z Pece pod Sněžkou, odtud se můžete vydat i na jiné trasy, třeba k lesnímu hrádku Aichelburg.
  • Mumlavské vodopády (32 km) - kousek od Harrachova najdete tuto nádheru, která je vysoká asi 10 metrů a skýtá parádní podívanou.
  • Farma koní (8 km) - pokud máte rádi koně, vydejte se k těm huculským - můžete se na nich projet, nebo si posedět v místní hospůdce.

V okolí ale najdete i další zajímavá místa, například rozhlednu Žalý, zříceninu hradu Horní Štěpanice, Horní Mísečky, Zlaté návrší a další.

Penzion Pohlednička

Penzion Pohlednička

Horní Štěpanice č. 41 , Benecko
Česká republika

Provozuje společnost:
FALL TOURS s.r.o. IČ: 04509242


+420 777 440 330

info@penzion-pohlednicka.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování