Vydejte se vstříc Julským Alpám! Ubytujte se v Hotelu Kranjska Gora ****, který leží ve stejnojmenném středisku aktivního odpočinku. V hotelu si pochutnáte na snídani či polopenzi a budete moct využít místní wellness. V okolí vás čeká nekonečno možností vysokohorské turistiky v Triglavském národním parku.

O ubytování

Hotel Kranjska Gora **** se nachází ve stejnojmenném slovinském městečku na úpatí alpského masivu. Jde o ubytování jako stvořené pro milovníky přírody, kteří se vydávají za dobrodružstvím do vysokých hor. Hotel vám poskytne příjemné zázemí a vy si budete bezstarostně užívat výlety po okolí.

Městečko Kranjska Gora leží v obklopení Julských Alp hned u hranic Triglavského národního parku. Moderní středisko je ideální lokalitou pro sportovní nadšence v průběhu celého roku. V létě se vydáte po místních turistických stezkách a cyklostezkách, které vás provedou fascinujícími zákoutími národního parku. V zimě ožívají svahy okolních hor, které lákají lyžaře a snowboardisty na nezapomenutelné sportovní zážitky.

V samotné obci Kranjska Gora se ukrývá hned několik přírodních klenotů. Tím nejznámějším je jezero Jasna (1 km), které se pyšní nebývalou tyrkysovou barvou. V létě si u jezera se slavnou sochou Zlatoroga odpočinete, zaplavete nebo projdete po břehu s výhledy na skalnaté vrcholky. Další perlou oblasti je Přírodní rezervace Zelenci (5 km) s malým tyrkysovým jezírkem a dřevěnou pozorovatelnou.

Z okolních míst se vydejte na Vršič (9 km), nejvýše položený průsmyk ve Slovinsku, kde si prohlédnete i jednu historickou památku – Ruskou kapli (6 km) postavenou na počest obětem první světové války. V neposlední řadě byste si měli naplánovat výlet k unikátnímu vodopádu Peričnik (18 km).

Okolí Kranjske Gory je populární destinací také v zimních měsících. V samotné obci si užijete zimní zábavu ve zimním středisku Kranjska Gora (600 m) na více než 18 sjezdovkách různých obtížností. Pokročilí se vydají na černou sjezdovku Podkoren (3,7 km). Rodiny s dětmi a lyžaři začátečníci zase ocení méně náročné sjezdové tratě. Na své si přijdou i běžkaři, a to na 40 km upravených trasách. V zimě si nenechte ujít návštěvu druhého největšího skokanského můstku na světě v centru Planica (10 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém pokoji Standard (18 m²) s manželskou postelí zařízeném v moderním horském stylu. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, ve které najdete sprchový kout nebo vanu, toaletu, fén a toaletní potřeby.

Součástí vybavení pokoje je psací stůl, prostorná šatní skříň, minibar, trezor a televize. Samozřejmostí je bezplatné připojení k WiFI a příjemným bonusem služba probuzení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na výborné slovinské kuchyni, ke které si objednáte i něco dobrého k pití. Do prostor restaurace zavítáte v závislosti na vašem balíčku na bohatou snídani formou bufetu, případně na večeři také formou bufetu nebo tříchodového menu. Během teplejších měsíců oceníte prostornou venkovní terasu rozkvetlou muškáty, kde si vychutnáte jídlo na čerstvém vzduchu.

Na skleničku si zajdete do hotelového baru, který nabízí vybraná vína, pivo i nealkoholické nápoje.

Kde budete relaxovat?

Celé dny strávené v horách si říkají o pořádnou dávku odpočinku. To v hotelu moc dobře vědí, a tak mají pro své hosty připravené moderní wellness centrum.

Nejen v zimních měsících oceníte saunu, která spolehlivě prohřeje tělo promrzlé ze sjezdovky. Báječně se uvolníte ve vnitřním hotelovém bazénu nebo vířivce, kde z vás vyprchá všechen stres i špatná nálada. Aby toho nebylo málo, čeká vás nabídka masáží, které spolehlivě znovu nastartují ztuhlé svaly i unavenou mysl.

Něco navíc

Chcete zůstat v kondici i na dovolené? Pak kromě bohatého sportovního vyžití v okolí oceníte i hotelové fitness centrum, kam si budete moct kdykoliv zajít zacvičit.

Hotel Kranjska Gora ****

Hotel Kranjska Gora ****

Vršiška cesta 38 , Kranjska Gora
Slovinsko

Provozuje společnost:
EUROTAS HOTELI d.o.o. IČ: 6618952000


+386 41 762 397

booking@eh.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 24 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
60,2 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
6,8 km

Tipy na výlet

Kranjska Gora

Kranjska Gora Tip na výlet

Alpské středisko Kranjska Gora je vyhledávaným cílem sportovním nadšenců po celý rok. V létě láká městečko na úpatí Julských Alp na nádhernou přírodu Triglavského národního parku a jeho okolí. Věnovat se tu můžete vysokohorské turistice, jízdě na kole, ale i méně náročným aktivitám, jako jsou procházky nebo koupání. V zimě se rozjedou vleky na okolních svazích a nadšenci do zimních sportů si nemohou vynachválit místní podmínky.

Co byste v obci Kranjska Gora a okolí měli navštívit?

  • Jezero Jasna se sochou Zlatoroga
  • Přírodní rezervace Zelenci
  • Průsmyk Vršič a Ruská Kaple
  • Triglavský národní park
  • Vodopád Peričnik
  • Centrum Planica s největším mamutím skokanským můstkem na světě
  • Údolí Tamar
Více informací
Triglavský národní park
Triglavský národní park
Jezero Jasna
Jezero Jasna
Přírodní rezervace Zelenci
Přírodní rezervace Zelenci