Pobyt v Hotelu Pokljuka *** bude balzámem na duši pro všechny milovníky přírody a zimních sportů, skvěle se zde zabaví také rodiny s dětmi. V obklopení nádherné přírody Triglavského národního parku si dokonale odpočinete a skvělou snídaní nastartujete den plný aktivit. K nejbližší sjezdovce to budete mít jen 500 metrů. Chcete se vyřádit v tělocvičně, objevovat krásy okolí nebo jen chvíli relaxovat v sauně? Nic není problém! Děti do 18 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Pokljuka *** najdete v obci Radovljica přímo v srdci perly Slovinska - Triglavského národního parku. Vyrazit sem můžete za nádhernou přírodou i pestrými aktivitami, zároveň jde o skvělé prostředí pro rodiny s dětmi. Triglav má zkrátka něco pro každého.

Přímo od hotelu můžete vyrazit na cyklistický okruh k hoře Zajamniki (6 km). Po cestě uvidíte osadu Goreljek (1,4 km) a další horské vesnice, v cíli se vám potom naskytne nádherný výhled na okolní hory a jezero Bohinj. Na milovníky horské turistiky čeká nedaleká vysokohorská chata Blejska (5,6 km) ve výšce 1 630 m nebo chata Uskovnica (9,6 km) s výhledem na okolní louky.

Pěšky si můžete projít naučnou stezku rašeliništěm Goreljek (500 m) s pěti zastaveními, nebo se vydejte k rokli Pokljuka (9,8 km) a nechte se okouzlit nádherným 22metrový vodopádem. Zajímavá je i "sýrová stezka" - výlet k chatě na hoře Zajavornik (3 km), kde se vyrábějí tradiční mléčné produkty. V zimě si užijete sjezdovku hned vedle hotelu, nebo lyžování v dalším nedalekém ski areálu Jelka (450 m).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj bez balkónu je vybavený dvěma pohodlnými postelemi (200x90 cm, mohou být spojené do dvoulůžka), psacím stolem, plochou televizí a úložnými prostory. Součástí pokoje je koupelna s fénem, nechybí WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj s balkónem je stejný jako předchozí varianta, má ale navíc balkón s krásným výhledem do přírody. Očekávejte tedy dvě postele, psací stůl, televizi, úložné prostory, koupelnu s fénem a WiFi připojení.

Trojlůžkový pokoj s balkónem je celkově rozměrnější, kromě balkónu má navíc také malou předsíňku s úložnými prostory. Nechybí koupelna s fénem, televize, psací stůl a WiFi.

Rodinný pokoj s balkónem se skládá z předsíně, koupelny a dvou samostatných místností. V jedné najdete dvě postele (mohou být spojené), ve druhé samostatné jednolůžko, ke kterému je možné přidat jednu či dvě přistýlky. Z obou pokojů je přístup na balkón. K dispozici budete mít i televizi, WiFi nebo psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pro vás bude nachystaná snídaně ve formě bohatého bufetu, kde si každý vybere, na co má chuť. Oběd a večeři si můžete objednat z klasického jídelního lístku, v nabídce jsou regionální jídla i mezinárodní speciality, hotel se může pochlubit výtečnou domácí kuchyní.

Kde budete relaxovat?

Ulevit unaveným svalům, prohřát tělo a nastartovat imunitní systém můžete v sauně, umístěné v přízemí hotelu. Na výběr máte mezi finskou a infra saunou, před použitím je nutná rezervace na recepci.

Cestujete s dětmi?

Děti si vyhrají na venkovným hřišti a v dětském koutku, k zapůjčení jsou také různé deskové hry a dětská postýlka.

Něco navíc

Hotel bude naprostým rájem pro sportovce a milovníky aktivního trávení času. Rozhýbat se můžete v tělocvičně nebo na venkovním basketbalovém hřišti, hotel má navíc půjčovnu sportovního náčiní s horskými koly, vybavením na lyžování i běžkování či sáněmi. Není problém si v hotelu uložit také vlastní kolo nebo lyže. Zabavíte se i při házení šipek nebo partii kulečníku či stolního fotbalu.

Hotel Pokljuka ***

Hotel Pokljuka ***

Goreljek 103 , Zgornje Gorje
Slovinsko

Provozuje společnost:
DR ŠPORT d.o.o. IČ: 7184263000


+386 31 325 666

info@hotelpokljuka.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
20 €/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od jezera
18 km
Zastávka
8,5 km
Sjezdovka
0,5 km