Hotel Demänová **** leží v obci Liptovský Mikuláš-Demänová v oblasti Nízkých Tater. V létě si tu užijete výlety po horách a jeskyních, v zimě zase parádní lyžovačku, celoročně pak blízké aquaparky a termální lázně. Ubytováni budete v jednom z pokojů dle vašeho výběru a čeká vás také chutná polopenze a vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a 3 druhy saun.

O ubytování

Hotel Demänová **** najdete v malebné krajině Nízkých Tater, v obci Liptovský Mikuláš-Demänová. Jeho poloha je jako stvořená pro milovníky sportovního vyžití. Navštívit můžete nedaleké lyžařské středisko Ski Opalisko (6,5 km) či Jasná Nízké Tatry (12 km), které nabízí 50 km sjezdovek a další aktivity, včetně trampolín, e-biků či horských kár.

Vyřádit se můžete také v aquaparku Tatralandia (8 km) se 14 bazény a simulátorem surfování, nebo v aquaparku Bešeňová (18 km) s termálními bazény. Milovníci vodních sportů a koupání jistě ocení i dobrou dostupnost k Liptovské Maře (10 km), největší vodní nádrži na Slovensku.

Pokud dáváte přednost kultuře a historii, navštivte město Liptovský Mikuláš (4 km), kde najdete například Muzeum ochrany přírody a jeskyňářství, Jánošíkovou mučírnu a muzeum historie a další expozice. Za návštěvu stojí také galerie optických klamů Ilusia nebo nejrůznější hudební a další akce.

Na delší výlet se nakonec můžete vydat k Liptovskému hradu (15 km) nebo k archeoskanzenu Havránok (26 km) s pozůstatky keltského opevnění a slovanské osady.

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v komfortním pokoji typu Standard, anebo za příplatek v některém z pokojů vyšší třídy - Superior, Apartmán Deluxe nebo Presidentské apartmá.

Pokoj Standard měří 17 m² a je vybavený 160 cm širokým dvoulůžkem (s možností oddělených postelí), televizí, minibarem, županem s papučemi, kávovým a čajovým servisem, pracovním stolem s křeslem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Samozřejmostí je WiFi připojení.

Pokoj Superior má rozlohu 22 m² a najdete v něm 180 cm široké dvoulůžko, které lze rozdělit na dvě postele. Zbytek vybavení zůstává stejný jako u pokoje Standard. Tento typ pokoje je také ve variantě s přistýlkou, v takovém případě měří 23 m² a najdete v něm navíc gauč.

Apartmán Deluxe vám nabídne vysoký komfort a dostatek prostoru (36 m²). Skládá se z předsíně a ložnice s balkónem, navíc má také gauč, který lze případně využít jako přistýlku pro 2 osoby. Postel v ložnici je široká 180 cm.

Dominantou Presidentského apartmá je prostorný balkón s posezením, ze kterého vidíte do zahrady hotelu a přímo na Nízké Tatry. Apartmán je opět vybavený komfortním lůžkem o šířce 180 cm a také posezením s čalouněnými pohovkami.

Na čem si pochutnáte?

Ráno na vás bude čekat bohatá snídaně formou bufetu s širokým výběrem slaných, sladkých, studených i teplých jídel. Na oběd si můžete vybrat něco z denního menu nebo klasického jídelního lístku, popřípadě můžete navštívit některou z restaurací v okolí, populární je například steakhouse Grillpeak. K večeři budete pohoštěni tříchodovým menu z aktuální nabídky.

K večerní zábavě zejména pánů poslouží Lounge & cigar bar s výběrem rumů, whiskey a doutníků, ve kterém si můžete v příjemné atmosféře s krbem užít také přímé přenosy sportovních zápasů. Po celý den je otevřený také Lobby bar, který nabídne výběr vín, piv i koktejlů. Opravdové milovníky vína potom jistě osloví Vinný salón, který se nachází v podzemí a vybízí k ochutnávce lokálních vín.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum nabízí širokou paletu zážitků rovnou na třech podlažích. Najdete zde vyhřívaný relaxační bazén, vířivku a tepidárium s výhledem na horu Chopok. V saunovém světě nechybí parní sauna, finská sauna, bylinková sauna a také sauna určená k privátní relaxaci.

Wellness centrum je otevřené každý den od 15:00 do 22:00, masáže a soukromou saunu je potřeba rezervovat předem.

Hotel Demänová ****

Hotel Demänová ****

Dlhá 297 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
A3S s.r.o IČ: 43822312


+421 917 777 040

recepcia@hoteldemanova.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Vzdálenost od jezera
4,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
7 km
Sjezdovka
6,5 km