Termály Podhájska jsou proslulé především svou léčivou vodu a bohatými možnostmi relaxu a zábavy. Navštivte je na jaře nebo na podzim a ubytujte se v blízkém Penzionu Green House. Můžete se těšit na vstup do Aquamarin wellness v ceně a také na slevu do Římských lázní.

O ubytování

Penzion Green House stojí v klidné části Podhájské. K oblíbeným termálním lázním a koupališti se snadno dostanete za 15 minut chůze.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z 12 dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů, kromě pohodlných postelí vás v nich čeká i posezení a televize s plochou obrazovkou, na níž si prohlédnete své oblíbené slovenské i české programy. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Když vás přepadne hlad, poslouží vám společná kuchyňka vybavená sporákem, mikrovlnkou, ledničkou, rychlovarnou konvicí a samozřejmě také veškerým nádobím pro jeho přípravu i servírování.

Něco navíc

K dispozici vám budou i společné prostory , kde si můžete posedět na gaučích u televize nebo se pohodlně najíst za kuchyňským stolem. V teplých měsících ale určitě dejte přednost venkovnímu posezení .

Penzión Green House

Penzión Green House

Hlboká 261 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Mgr. Arnold Kútik - AKC IČ: 40538052


+421 907 834 481

objednavky@podhajska1.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,4 km
Zastávka
0,8 km