Slovensko nejsou jenom Tatry. Užijte si nezapomenutelnou dovolenou s úžasným wellness pro dva uprostřed nedotčené přírody. Polopenze, sauna, vířivka i bazén jen 30 min od termálních lázní Bojnice + dítě do 6 let zdarma.
Slovensko nejsou jenom Tatry. Užijte si nezapomenutelnou dovolenou s úžasným wellness pro dva uprostřed nedotčené přírody. Polopenze, sauna, vířivka i bazén jen 30 min od termálních lázní Bojnice + dítě do 6 let zdarma.

Ubytování uprostřed přírody s vyhlídkou na horské scenérie

Pokud si chcete opravdu odpočinout, vyrazte nejen na čerstvý horský vzduch, ale také tam, kde se o vás opravdu postarají se vším všudy. Hutira Relax Club se nachází v příjemné obci jen půl hod autem od lázní Bojnice.

Akce: vyrazte na 3 dny a užijte si pobyt za bezkonkurenční cenu.

Penzion nabízí ubytování ve stylově zařízených pokojích, ve kterých se budete cítit jako doma. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, klimatizací, i připojením na internet.

Hosté mohou dále využít společnou místnost s krbem a děti dětské hřiště. Parkoviště je ubytovaným k dispozici bezplatně přímo u penzionu.

Krásné wellness centrum s bazénem, vířivkou a saunami

Po celodenní túře je potřeba si dopřát pořádnou dávku relaxace. využijte vstupu do wellness zóny, která nabízí několik druhů saun (dvě parní sauny, finská sauna a infrasauna), odpočívárnu, vířivku a bazén s protiproudy, chrličem a bublinkovou sedačkou.

Lázeňské město Bojnice s termálnímy prameny i nejstarším ZOO na Slovensku

Určitě nezapomeňte navštívit historické lázeňské městěčko Bojnice (do 30 min autem), kde se nebudete nudit vy ani vaše děti.

Mezi nejznámější atrakce patří především Bojnický zámek, který proslul nejen svou krásou, ale natáčelo se zde i několik známých pohádek jako Šíleně smutná princezna. Přímo v Bojnicích se zároveň nachází nejstarší ZOO na Slovensku.

Zdejší minerální voda má výrazně léčivé účinky zejména pro pohybové a urologické ústrojí. Navštívit můžete některý z lázeňských domů či termální lázně.

A pokud byste se radši vykoupali až na cestě zpátky domů, můžete to vzít přes termální lázně Turčianské Teplice, které jsou vyhlášené nejen na Slovensku. Více informací naleznete zde.

Lyžování v blízkém Ski areálu Skalka Arena Kremnica

Pokud si rádi zalyžujete, můžete si zajet na Velkou Fatru do známého lyžařského střediska Skalka Arena (necelá hodina jízdy autem). Středisko nabízí více než 5 km sjezdových tratí, které jsou upravovány kvalitní technologií a splňují tak podmínky i těch nejnáročnějších lyžařů.

Hutira Relax Club

Hutira Relax Club

29. Augusta 92 , Handlová
Slovenská republika

+421 907 468 767

recepcia@hutiraslovakia.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování