Ideální rodinnou dovolenou během podzimu si můžete užít v Hotelu Bachledka**** Strachan - bohatá polopenze a až dvě děti zdarma. Těšte se na luxusní ubytování a vydatný odpočinek v tatranské přírodě.
Ideální rodinnou dovolenou během podzimu si můžete užít v Hotelu Bachledka**** Strachan - bohatá polopenze a až dvě děti zdarma. Těšte se na luxusní ubytování a vydatný odpočinek v tatranské přírodě.

Luxusní podzimní dovolená v Hotelu Bachledka**** Strachan 

Dopřejte si parádní pobyt v nádherné přírodě Belianských Tater. Hotel Bachledka****Strachan je skvělou volbou - jedinečný komfort a spoustu možností, jak si s celou vaší rodinou užít dovolenou na maximum.

Hosté hotelu budou ubytovaní v pokojích Komfort. Ty jsou vybaveny moderním nábytkem, který evokuje horskou atmosféru. K dispozici je zde TV/SAT a vlastní sociální zařízení. 

Hostům je k dispozici také moderní wellness centrum, kde najdou parní a finskou saunu, infrasaunu, masáže, vířivku, perličkovou vanu a relaxační zónu.

Skvělá kuchyně a italsko - goralské dobroty

Milovníci jídla se mohou těšit na jedinečný kulinářský zážitek. V hotelové restauraci pro vás speciálně nachystají například pokrmy z goralské a italské kuchyně, pochutnáte si na samých dobrotách, které potěší vaše chuťové pohárky.

Snídaně se podávají formou švédských stolů. U snídaně máte na výběr: teplý i studený bufet, saláty, pečivo, ovoce, domácí džemy, cereálie, nápoje... U večeře si pak smlsnete na tradičních i netradičních pochoutkách, jako jsou halušky s bryndzou versus spatzle panna con formaggio e funghi, uzená slanina versus prosciutto, puding vs panna cotta a další. Večeře jsou servírované nebo formou bufetu.

Podzimní vyžití v Belianských Tatrách - turistika, lanovka nebo aquaparky

Lokalita Belianských Tater nabízí pro své návštěvníky spoustu možností, jak strávit volný čas. Co tedy můžete podniknout a jaká místa stojí za vidění?

  • Adventure minigolf - za zábavou můžete zavítat rovněž do partnerského penzionu Strachan, kde máte při pobytu na 2/3 noci slevu 20% na Adventure minigolf.
  • Pozemní lanovka na Hrebienok - vydejte se touto jedinou lanovkou tohoto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 min rychlé jízdy překonáte převýšení 247 metrů.
  • Belianská jeskyně -  navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivovat můžete stalagmity, jezírka nebo vodopády.
  • Hrady -  na své si přijdou také milovníci památek, v okolí můžete vyrazit k hradu Kežmarok nebo k hradu ve Starej Ľubovni.
  • Aquaparky – pokud chcete zažít odpoledne plné zábavy,navštívit můžete několik aquparků: Aquacity Poprad, Thermal Park Vrbov, Terma Bania Bialka v Polsku...

Kromě toho je lokalita parádním místem pro turistiku, vydejte se třeba ke Spišké Maguře, do Slovenského ráje nebo do Pienin. Na své si přijdou také milovníci kol, kteří tu najdou několik cyklostezek.

Hotel Bachledka **** Strachan

Hotel Bachledka **** Strachan

Bachledova dolina 695 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
STRACHAN , s.r.o. IČ: 45326533


+421 908 507 773

recepcia@hotelbachledka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná