Užijte si krásy polských Tater a goralskou kulturu pohraničí! Ubytujte se ve Wille Serafin *** a užijte si zábavu při hře stolního tenisu či kulečníku i skvělé výlety po okolí – navštivte třeba krásné Zakopané. Těšit se můžete také na bohaté snídaně formou bufetu a pro děti nechybí dětský koutek a hřiště.

O ubytování

Willa Serafin *** se nachází v malebném městečku Kościelisko u polských Tater, nedaleko Zakopaného – ráje zimních sportů a goralské kultury. Projděte si nedaleké údolí Kościelisko (3,1 km) po bohatých turistických stezkách a ochutnejte regionální lahůdky v kouzelných horských chatách nebo prozkoumejte tajemnou jeskyni Mroźna (6 km). Udělejte si výlet také k vodopádu Siklawica (7 km) v údolí Strążyska, do údolí Mała Łąki (2,1 km) a Chochołowské doliny (4,1 km).

Zábavu a adrenalin si užijete na hoře Gubałówka (4,4 km) s lanovým parkem, gravitační skluzavkou a nádherným výhledem. V zimě je zde v provozu i sáňkařská dráha a lyžařský vlek. Nadšení lyžaři mohou vyrazit i do Witów Ski (8,4 km) se 2 sjezdovkami. Skvělý odpočinek na vás zase čeká v Lázních Chochołowskie (11,7 km) se 30 bazény, písečnou pláží, bohatými atrakcemi pro děti a největším saunovým světem v Podhalí, Aquaparku Zakopane (6,2 km) nebo v termálních lázních Bania (23,3 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 13 pokojů a 4 apartmánů s komfortně interiérem. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, chladničku, sadu na žehlení, televizi, balkon a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 16 m² a je vybavený 2 postelemi (mohou být spojené do dvoulůžka) a úložným nábytkem.

  • Apartmán měří 40 m² a zahrnuje ložnici s dvoulůžkovou postelí nebo samostatnými jednolůžky, obývací pokoj s pohovkou a malý kuchyňský koutek.

Na čem si pochutnáte?

V útulné jídelně s interiérem v rustikálním stylu se servírují bohaté snídaně formou bufetu. Při krásném výhledu do přírody si vychutnáte výběr slaných, sladkých, studených i teplých jídel.

Cestujete s dětmi?

Nejmenší hosté se vyřádí na venkovním hřišti s prolézačkami nebo ve vnitřní herně, kde se často pořádají také různé tvořivé dílničky a další zábavný program.

Willa Serafin ***

Willa Serafin ***

Pitoniówka 21 , Kościelisko
Polsko

Provozuje společnost:
Agnieszka Gajak Zarządzanie i marketing IČ: 367190513


+48 692 006 006,

kontakt@willa-serafin.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
87 m
Aquapark
5,9 km
Sjezdovka
3 km
Běžkování
6,9 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów