Vyrazte do Poznaně a užijte si kulturní bohatství jednoho z největších a nejstarších měst Polska! Uvidíte Královský hrad, radnici s mechanickými kozly a v létě se osvěžíte u jezera Malta. To vše s maximálním komfortem, v Hotelu Ilonn **** na vás totiž čeká stylový pokoj, moderní wellness zóna se saunami a úžasný snídaňový bufet s více než 100 pokrmy.

O ubytování

Hotel Ilonn **** se nachází v severní části polské Poznaně, v klidné lokalitě cca 20 minut autem od historického centra. V okolí hotelu najdete několik cyklostezek a budete to mít jen kousek k nákupním centrům Poznań Plaza a Galeria Pestka s mnoha obchody, kinem a restauracemi.

Samotná Poznaň vás okouzlí především bohatou kulturou a historií. Vyrazte do historického centra a navštivte radnici (8,5 km) s mechanickými hodinami, které každý den v poledne oživí modely trkajících kozlů. Prohlédněte si katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla (10,7 km) na Tumském ostrově, jejíž historie sahá až do 10. století, a podívejte se na Královský hrad (8 km) nebo Císařský zámek (7,9 km), který měl dokonce sloužit jako sídlo pro Adolfa Hitlera.

V létě si užijete i zábavu u vody, umělé jezero Malta (12,9 km) je centrem koupání i vodních sportů. Skvěle si odpočinete také v krásných parcích, třeba u jezera Rusalka (7,7 km), nebo v přírodní rezervaci Morasko (5,1 km), známé pro výskyt meteorických kráterů. V zimě pak přichází čas na návštěvu zajímavých muzeí a galerií, najdete zde například Muzeum croissantů (8,4 km). Ujít si nenechte ani krásné vánoční trhy.

Kde budete spát?

Domovem vám během vašeho pobytu bude jeden ze 77 moderních, stylově vybavených pokojů. Každý disponuje vlastní koupelnou, klimatizací, WiFi připojením, televizí, trezorem, sadou na žehlení a setem na přípravu kávy a čaje.

  • Pokoj Standard má plochu 16 m² a je vybavený manželskou postelí (140x200 cm) nebo 2 oddělenými postelemi (90x200 cm). Pokoj neumožňuje přistýlku.

  • Pokoj Business (16 m²) nabízí oproti variantě Standard vyšší komfort a modernější vybavení. Všechny pokoje jsou s manželskou postelí (140x200 cm), bez možnosti přistýlky.

  • Apartmán o ploše 22 m² zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí (140x200 cm) a útulný obývací pokoj. Do apartmánu je navíc možné umístit také přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotel je známý především pro své bohaté snídaňové bufety, během kterých máte příležitost ochutnat více než 100 jídel, včetně tradiční polské kuchyně, vegetariánských pokrmů nebo středozemních specialit. Vyzkoušet můžete také hned několik hotelových podniků, spojených do jednoho konceptu nazvaného "Wielka kuchnia" (Velká kuchyně):

  • Menu restaurace Kuchnia na Widelcu sestavené šéfkuchařem Dawidem Łagowským překvapí svou jednoduchostí a propracovaností v jednom. Těšte se na originální jídla inspirovaná polskou kuchařskou tradicí, vytvořená z těch nejkvalitnějších surovin a čerstvých a sezónních produktů.

  • V restauraci Gusto Food&Wine si pochutnáte na italské kuchyni, mořských plodech a pizze přímo z řemeslné pece na dřevo. Navíc se zde často pořádají kulinářské workshopy, degustace vín a nedělní brunche. Rodinnou atmosféru restaurace umocňuje dětská Baby zóna a dětské menu.

  • Vinný bar Wine Garden vás na úžasné zahrádce, která je v provozu 10 měsíců z roku, pohostí vybranými víny ze slavnych vinic jako Antinori, Mazzei, Tenuta dell'Ornellaia nebo Tenuta San Guido, osvěžujícími drinky a výtečnými tapas. Užijete si zde také kouzelné večery s živou hudbou a jiné akce.

Kde budete relaxovat?

Moderní wellness zóna nabízí relaxaci na opravdu vysoké úrovni ve 2 suchých saunách a parní kabině. Každá sauna má ovládací panel k nastavení hudby, teploty i osvětlení pro dokonalou atmosféru přesně podle vašich představ.

Využít můžete i špičkové fitness centrum s posilovacími stroji a dalším náčiním.

Ilonn Hotel ****

Ilonn Hotel ****

Szarych Szeregów 16 , Poznań
Polsko

Provozuje společnost:
FFI 1 Sp. z o.o. IČ: 523453202


+48 616 687 575

rezerwacja@ilonnhotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,8 km

Tipy na výlet

Poznaň

Poznaň Tip na výlet

Vydejte se poznat historické krásy jednoho z nejstarších polských měst! Malebná Poznaň vás zve na prohlídku mnoha památek i moderních atrakcí. S objevováním města začněte na hlavním náměstí zvaném Starý Rynek, kde se každý den ve 12 hodin rozezvučí kozlí orloj z roku 1913, který odkazuje na dávnou legendu o dvou zápasících kozách. Na náměstí si prohlédnete renesanční radnici, která se stala symbolem Poznaně.

Zastavte se také na Tumském ostrově, kde stojí jedna z nejstarších polských katedrál. Nezapomeňte se podívat i dovnitř, abyste mohli žasnout nad bohatým interiérem a podzemní hrobkou významných polských osobností.

V Poznani si užijete skvělou dovolenou v blízkosti parádního vyžití. Ve městě panuje pohodová atmosféra, kterou naplno prožijete, když zavítáte do jedné z útulných kaváren a restaurací. Tam ochutnáte tradiční polskou kuchyni a připijete si na zdraví dobrým pivem či vínem.

Co v Poznani určitě vidět?

  • Starý Rynek s renesanční radnicí
  • Tumský ostrov s katedrálou
  • Krásný park Cytadela
  • Zámek v Poznani
  • Termální lázně Maltańskie
  • Nová a stará zoo
  • Muzeum croissantů
  • Jezero Malta
Více informací
Bazilika svatého Petra a Pavla v Poznani
Bazilika svatého Petra a Pavla v Poznani
Park Cytadela
Park Cytadela
Muzeum croissantů
Muzeum croissantů