Polské Tatry rozhodně stojí za návštěvu. Oblíbeným městečkem této lokality je právě Zakopane, kde najdete i Sun & Snow Resorts Lipki Park ***. Těšte se na komfortní pokoje, snídaně formou bufetu, neomezený vstup do bazénu, sauny i fitness centra. Poblíž budete mít hned několik aquaparků či termálních lázní.

O ubytování

Sun & Snow Resorts Lipki Park *** se nachází v klidné části polského horského střediska Zakopané, kterému se přezdívá hlavní zimní město. Nejvýše položený lyžařský areál v Polsku je vzdálen pouze 1 km od ubytování. V Zakopaném dále najdete nádhernou promenádu Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówką i řadu historických budov. V létě můžete krásy okolí objevovat při po mnoha turistických trasách. V zimě se můžete vydat na výlet po upravených stopách pro běžkaře. Pěšky nebo lanovkou (1,5 km) se můžete vydat na nedaleký vrchol Gubałowka (3 km), odkud se před vámi otevře výhled na překrásné panorama Tater. Navíc se na hřebeni hory nachází spousta restaurací, kaváren a obchůdků se suvenýry. Oblíbeným cílem výletů je i vedlejší hora Butorowy Wierch (5 km), na kterou také vede lanovka.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním apartmánu pro 4 osoby. Součástí apartmánu je ložnice, plně vybavená kuchyně s jídelním koutem a také posezení s LCD televizí. Ve vybavení apartmánu nechybí WiFi připojení, ložní prádlo a ručníky. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Kde budete relaxovat?

Součástí areálu je finská sauna a tělocvična. Během letní sezóny je v provozu venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraven dětský koutek.

Sun & Snow Resorts Lipki Park ***

Sun & Snow Resorts Lipki Park ***

Za Strugiem 41B , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48 18 350 09 27

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
16,1 km
Aquapark
1,9 km
Sjezdovka
3,3 km