Polské Tatry jsou plné krásných míst a také termálních lázní. Vydejte se za turistikou i odpočinkem do Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska ***. Ubytováni budete v prostorném apartmánu až pro 4 osoby s vlastní kuchyňkou. Kromě toho vás čeká neomezený vstup do sauny i posilovny, pro děti je tu zase dětské hřiště.

O ubytování

Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska *** je jedním z nejoblíbenějších horských letovisek v Polsku. Aktivní pobyt si zde užijete v každém ročním období. Okolí je protkáno mnoha turistickými trasami pro výlety pěšky i na kole. Mezi oblíbené cíle patří Czorsztynské jezero (10 km), na jehož březích se nacházejí hned dva romantické hrady: Czorsztyn (22 km) a Niedzica (17 km). Zdolat můžete také horu Litwinka (10 km)

Nádherný panoramatický výhled na Tatry nabízí vrchol Litwinka (7 km). Horské město Zakopané (20 km) vás okouzlí nádhernou promenádou Krupówki, světově proslulým trhem Pod Gubałówką i řadou historických budov.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním a především prostorném dvoupokojovém apartmánu. Skládá se ze samostatné ložnice s manželským lůžkem a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je plně vybavený vším, co můžete při vaření potřebovat (nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, lednička, rychlovarná konvice, myčka na nádobí apod.). Nechybí ani jídelní stůl pro čtyři osoby, rozkládací gauč (ideální jako přistýlka až pro 2 děti či osoby) a je zde také balkon či terasa s posezením.

Kde budete relaxovat?

Odpočinout si můžete v příjemně vyhřáté sauně.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraveno venkovní dětské hřiště.

Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska ***

Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska ***

Grapa 29A , Białka Tatrzańska
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48 18 350 09 24

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
2,8 km
Aquapark
2,8 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
3,2 km