Načerpejte síly v obklopení krásné a tiché přírody Jizerských hor i ve wellness. Polský Hotel Świeradów *** leží nedaleko Jizerských hor v lázeňském městečku Świeradów-Zdrój. Kromě výletů do okolí si zde užijete i vstup do solné jeskyně. Váš pobyt ještě více zpříjemní půjčení Nordic Walking holí na hezčí procházky okolím i 20% sleva na procedury profesionálních masérů.

O ubytování

Hotel Świeradów **** se nachází v lázeňském městečku Świeradów-Zdrój na polské straně Jizerských hor, jen 8 km od hranic s Českem. Toto místo je jako stvořené k ničím nerušené relaxaci i aktivní dovolené v jakémkoliv ročním období. Srdcem města je lázeňský park a lázeňský dům s 45 m vysokou věží. Místní 80m kolonáda je nejdelší modřínovou kolonádou celého Slezska. Najdete zde také celoročně otevřený aquapark (2,1 km). V okolí vede rozvětvená síť turistických i cyklistických tras. Vydejte se na rozhlednu na vrcholku Czerniawska kopa (6 km), odkud uvidíte malebný kraj pod sebou jako na dlani. Vedlejší horu Jizerský stoh (5 km) můžete zdolat pěšky, na kole, případně se nechat vyvézt lanovkou. Nejbližší lyžařské středisko Ski & Sun se nachází pouhých 2,6 km a populární lyžařské středisko Sklářská Poruba je vzdáleno 20 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 32 útulných pokojů, kdy v každém najdete kromě pohodlné postele také satelitní televizi, WiFi připojení, telefon, ledničku, trezor (za příplatek) a vlastní koupelnu se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete také restauraci, kde se dočkáte chutných pokrmů polské i mezinárodní kuchyně po celý den. Za příplatek zde lze použít také gril.

Kde budete relaxovat?

Solná jeskyně je hlavním bodem, proč sem lidé jezdí. Malé hotelové wellness však nabízí také masáže a vířivku.

Hotel Świeradów ***

Hotel Świeradów ***

Piłsudskiego 29 , Świeradów - Zdrój
Polsko

+48 757 816 346

kontakt@hotelswieradow.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,1 km
Sjezdovka
2,6 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Cieplické termální lázně

Cieplické termální lázněTip na výlet

Cieplické termální lázně patří k nejoblíbenějších termálům v celém Polsku a najdete je jen kousek od hranic s Českem (30 km od Harrachova). Velký komplex rekreačních a sportovních bazénů se nachází v centru města Jelení Hora. Cieplice a jejich okolí tvoří dva památkové parky: Norský park a Lázeňský park. Díky příjemně teplé vodě s léčivými účinky se vám odtud zaručeně nebude chtít pryč.

Co všechno je součástí termálů?

  • Rekreační bazén s plaveckými drahami
  • 2 termální bazény s vodními prvky
  • venkovní termální bazén
  • venkovní rekreační bazén s tobogánem
  • dětský bazének s atrakcemi

V termálech nechybí ani SPA zóna, kde nové síly načerpáte ve 3 typech saun (finské, parní a infrasauně), ve vířivce či ve sněžné jeskyni. Nechybí zde ani tepidárium a vyhřívaná lehátka.

Otevírací doba:

  • Denně od 8:00 do 22:00 hodin

Vstupné:

  • Dospělí: 20–76 PLN/vstup do bazénů, 42–90 PLN/vstup do bazénů a SPA zóny
  • Snížené vstupné: 18–56 PLN/vstup do bazénů, 35–68 PLN/vstup do bazénů a SPA zóny
Více informací
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba
Vodopád Szklarki
Vodopád Szklarki
Jizerské hory
Jizerské hory