Objevte krásné okolí polského jezera Czorsztyn nedaleko hranic se Slovenskem a termálů. Při ubytování v luxusním ECO Active Resortu Pieniny s polopenzí ve stejnojmenné obci budete mít v létě blízko k jezeru i hradům na jeho březích. Navíc si budete moci užívat neomezeného vstupu do hotelového bazénu, saunového světa, vířivky i relaxační solné zóny.

Ověřeno Travelkingem

“Pokud hledáte místo, kde si budete moci odpočinout a zároveň si i trochu zasportovat, ECO Active Resort Pieniny je z mého pohledu ideální volbou. Mají tady skvělé wellness, výbornou stravu a můžete si půjčit i kola. Osobně doporučuji projet si krásnou cyklotrasu okolo jezera Czorsztyn.”

Tomáš Polman - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2020

O ubytování

ECO Active Resort Pieniny se nachází ve vesničce Czorsztyn. Nedaleké Czorsztynské jezero nabízí mnoho možností sportovního a volnočasového vyžití včetně rybaření či vyhlídkových plaveb lodí. Romantická zřícenina hradu Czorsztyn se vypíná nad vodní hladinou jen 2 km od hotelu. Na protějším břehu najdete zachovaný uherský hrad Niedzica (10 km). Milovníci přírody zajisté ocení blízkost hned dvou národních parků: Pieniny a Gorce (10 km). Za zimními sporty můžete vyrazit do několika rozlehlých lyžařských areálů, například Czorsztyn-Ski (4 km), Palenica Ski Resort (25 km) či Polana Sosny (8 km). Pokud zatoužíte po uvolnění těla i duše, vydejte se do termálních lázní Szaflary (35 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený LCD televizi, WiFi připojení a lednici. Samozřejmostí je vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou, kosmetikou, fénem a ručníky. Nechybí ani pohodlné posezení a set na přípravu čaje a kávy. Pokoj může být také ve variantě s přistýlkou (2+1).

Dvoulůžkový pokoj s balkonem vypadá úplně stejně jako klasická dvoulůžková varianta, také vybavení obou pokojů je totožné, pouze má navíc balkon s výhledem do krajiny.

Pokoj Deluxe je prostornější, některé z těchto pokojů mají i oddělený obývací prostor. Díky tomu je možné přidat i 2 přistýlky, celkově tak ubytuje až 4 osoby. V koupelně najdete sprchový kout nebo velkou vanu.

Na čem si pochutnáte?

V Restaurantu Panorama ochutnáte speciality polské kuchyně připravené z těch nejlepších ingrediencí. Ráno si zde vychutnáte bohaté bufetové snídaně. Večer se podávají servírované tříchodové večeře.

Kde budete relaxovat?

Ničím nerušený relax na vás čeká v hotelovém wellness s krytým bazénem, saunovým světem, vířivkou a odpočinkovou zónou s komfortními lehátky. Den si můžete zpříjemnit také některou z mnoha druhů masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno venkovní hřiště, vnitřní herna i dětský koutek v restauraci. V hotelu probíhají také zábavné animační programy včetně večerního kina s popcornem. Rodiče mohou využít možnost hlídání děti.

ECO Active Resort Pieniny

ECO Active Resort Pieniny

Zamkowa 6 , Czorsztyn
Polsko

Provozuje společnost:
Stanislaw Waksmundzki IČ: 490645349


+48 512206988

marketing@ecoactiveresort.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od jezera
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
28 km
Sjezdovka
4,1 km