Kousek k polským termálům, do aquaparku i do Tater, to je vaše dovolená v hotelu Montenero Resort & Spa. Bohatá polopenze, neomezený vstup do wellness a sleva do nedalekých lázní Bialka Tatrzanska.
Kousek k polským termálům, do aquaparku i do Tater, to je vaše dovolená v hotelu Montenero Resort & Spa. Bohatá polopenze, neomezený vstup do wellness a sleva do nedalekých lázní Bialka Tatrzanska.

Jedinečný wellness pobyt v hotelu Montenero Resort & Spa v blízkosti polských termálů

Přemýšlíte, kam na skvělou dovolenou? Co takhle vyrazit do polských Tater a mít to jen 3 km do komplexu termálních bazénů v Bukowině Tatrzanské a 6 km do termálního aquaparku Terma Bialka? Díky ubytování v hotelu Montenero Resort & Spa to budete mít k léčivým vodám opravdu kousek. Hotel se nachází jen 20 km od hlavního turistického centra polských Tater - města Zakopane.

Ubytováni budete v prostorných světlých pokojích, ze kterých sálá horská atmosféra. Pokoje mají také balkon s výhledem na Tatry.

Dále se můžete těšit na dostatek relaxace a odpočinku v parádním wellness centru, které je k dispozici každý den od 17:00 - 21:00 hodin. Prohřejte se třeba v hydromasážní vaně s výhledem na majestátní Tatry. K dispozici je také finská sauna a možnost využít služeb od proškolených odborníků.

Léčivé Bukowianské termály a Terma Bialka

Asi 6 km od hotelu leží známý termální aquapark, Terma Bialka, který získal od svých zákazníků certifikát jakosti a výjimečnosti portálu Tripadvisor. V tomto areálu najdete kromě léčivé vody i bazény, jacuzzi vířivku a tobogány.

Lázně Terma Bialka jsou specifické svojí architekturou, díky níž perfektně zapadají do okolní horské krajiny. Patří k nejoblíbenějším lázním na polské straně Tater a celoročně lákají spoustu návštěvníků.

  • Bukowiańské termály
  • Zakopane
Montenero Resort&Spa

Montenero Resort&Spa

Czarna Góra ul. Nadwodnia 190 , Jurgów
Polsko

Provozuje společnost:
Montenero Sp. z o.o. IČ: 146091340


+48 502 552 625

recepcja@montenero.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
5 km
Sjezdovka
1,5 km