Polské Tatry mají své kouzlo - parádní turistika a především relaxace v termálech. Objevte jejich krásu i vy a vyrazte na dovolenou do hotelu Montenero Resort & Spa. Zábavu vám zajistí hned dva nedaleké termály.
Polské Tatry mají své kouzlo - parádní turistika a především relaxace v termálech. Objevte jejich krásu i vy a vyrazte na dovolenou do hotelu Montenero Resort & Spa. Zábavu vám zajistí hned dva nedaleké termály.

Hotel Montenero Resort & Spa v blízkosti polských termálů

Přemýšlíte, kam na podzimní dovolenou? Co takhle vyrazit do polských Tater a mít to jen 3 km do komplexu termálních bazénů v Bukowině Tatrzanské a 6 km do termálního aquaparku Terma Bialka? Díky ubytování v hotelu Montenero Resort & Spa to budete mít k léčivým vodám opravdu kousek.

Hotel nabízí ubytování v prostorných světlých pokojích, která sálají horskou atmosférou. Pokoje mají také balkon s výhledem na Tatry.

V hotelové restauraci se můžete těšit jak na polské, tak třeba i na italské dobroty. V hotelu si zakládají na čerstvé a zdravé stravě, na které si pochutnají všichni hosté.

Ve wellness centru si můžete odpočinout v hydromasážní vaně a během relaxace budete mít výhled na majestátní Tatry. K dispozici je také finská sauna. Dále lze objednat masáže.

Během teplých podzimních dní určitě oceníte možnost koupání ve venkovním bazéně s okouzlujícím výhledem na Tatry.

Léčivé bukowianské termály a Terma Bialka

Ať už hledáte místo pro vydatný odpočinek, nebo chcete s rodinou vyrazit za zábavou, bukowianské termály jsou tou správnou volbou.

V areálu, který je obklopený horskou přírodou, najdete 12 bazénů (vnitřní i vnější). Teplota vody je zde až 36 °C. Kromě relaxace v bazénech můžete využít také sauny (finské, římské), jacuzzi, nebo si dát něco dobrého na zub v restauracích či kavárnách.

Léčivá voda v termálních lázních je bohatá na minerály jako sodík, vápník, či draslík. Má proto pozitivní účinky při kardiovaskulárních problémech, zbavuje únavy a pomáhá s nespavostí.

Na své si zde přijdou také děti, v areálu je řada atrakcí, jako je například vodní pískoviště, bazénky či tobogány.

Asi 6 km od hotelu pak leží další termální aquapark, Terma Bialka. V tomto areálu také najdete kromě léčivé vody několik atrakcí, bazénů, jacuzzi, tobogánů...bavit se tu budou opravdu všichni návštěvníci.

Lázně Terma Bialka jsou specifické svojí architekturou, díky níž perfektně zapadají do okolní horské krajiny. Patří k nejoblíbenějším lázním na polské straně Tater a celoročně lákají spoustu návštěvníků.

Výlety a aktivity

Lokalita hotelu je ideální pro turistiku po Tatrách, kdy z těchto nejvyšších polských velikánů budete mít okouzlující výhled do okolí. Ti odvážnější pak můžou zkusit raft po řece Dunajec, nebo si vyzkoušet parašutistický seskok nedaleko od hotelu. 

Na výlet se pak můžete vydat i k jezeru Czorsztyńskie (cca 35 km od hotelu), v jehož okolí je hned několik turisticky oblíbených míst, například zámek Niedzica či Národní park Pieniny.

Montenero Resort&Spa

Montenero Resort&Spa

Czarna Góra ul. Nadwodnia 190 , Jurgów
Polsko

Provozuje společnost:
Montenero Sp. z o.o. IČ: 146091340


+48 502 552 625

recepcja@montenero.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
5 km
Sjezdovka
1,5 km