Ubytujte se na jihu Maďarska mezi městy Hódmezővásárhely a Segedín. Užijete si tu odpočinek uprostřed přírody a přímo u jezera. Ubytujete se v apartmánech až pro tři osoby, pochutnáte si na snídani a vyzkoušíte vodní sporty. Daleko to nebudete mít ani do termálních lázní, které slibují báječný relax.

O ubytování

Apartmány Sun City Szabadidőközpont se nacházejí na jihu Maďarska u města Hódmezővásárhely. Hned u ubytování se rozprostírá jezero, které nabízí příležitost k rekreaci, odpočinku a vodním sportům. Ubytujete se tak přímo v centru zábavy a navíc to nebudete mít daleko ani do lázní.

V jezeře u apartmánů se můžete vykoupat a užít si spoustu legrace díky bohaté nabídce vodních sportů a jiných aktivit. Využívat lze místní písečnou pláž, na které si báječně odpočinete. Zkusíte si wakeboarding, projedete se na vodní lyžování a necháte děti vyřádit na – hřišti, skluzavkách a dětských atrakcích.

Poté co se nabažíte zábavy u jezera, vydejte se poznat okolí, které ukrývá spoustu zajímavostí. Začněte třeba návštěvou kulturního města Hódmezővásárhely (6,5 km), které vás zaujme zachovaným náměstím s radnicí, ze které je krásný panoramatický výhled. Ve městě navíc můžete navštívit lázně Török Sándor (5 km) s termální vodou. Kousek od ubytování se nacházejí i další lázně, Borbála Fürdő (9,7 km), které nabízejí velký areál s bazény, saunovým světem a spoustou atrakcí pro děti.

Zajímavé zážitky slibuje návštěva jezera Fehér-tó (21 km), největšího slaného jezera v Maďarsku, které je součástí Národního parku Kiskunság. Vydejte se sem na krásnou procházku chráněnou krajinou, pozorujte ptactvo a relaxujte. Od rezervace to nebudete mít daleko do sousedního města Segedín (20 km), kde na vás zase čeká bohatá historie a krásné památky.

Moře a pláže

K 16ha volnočasovému areálu náleží i obrovská písečná pláž se stovkami lehátek. Pláž je obklopena parkem se vzrostlými ořešáky, které vytvářejí příjemný stín. Nechybí ani možnosti zábavy pro děti – 4 skluzavky a vodní hřiště.

Kde budete spát?

Vaším dočasným domovem u jezera se stane moderní apartmán zařízený ve skandinávském stylu. Ubytujte 2 hosty na manželské posteli s možností přistýlky pro 1 další osobu.

Součástí apartmánu je kuchyňský kout se sporákem lednicí, mikrovlnkou a veškerým vybavením pro přípravu jídla. Samozřejmostí je i vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou a fénem. Nechybí LCD televize, klimatizace a bezplatné připojení k WiFi.

K apartmánu náleží soukromá terasa se zahradním nábytkem, na které si během dne báječně odpočinete.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Snack & Grill se nachází přímo na pláži a pohostí vás během celého dne. Výhodou je, že si sem můžete zaskočit na něco dobrého na zub i během koupání nebo slunění u jezera. Hned vedle restaurace se totiž nachází bufet, který vám nabídne občerstvení a osvěžující drinky.

Prosklená restaurace s venkovní terasou vás pohostí tradičními plážovými pokrmy, jako jsou palačinky nebo hamburgery. Ochutnáte i čerstvou pizzu nebo dobroty z grilu.

Ráno se v restauraci servíruje bohatá snídaně formou bufetu.

Cestujete s dětmi?

Děti čeká u jezera spousta zábavných aktivit, od vodních sportů přes vodní atrakce a skluzavky až po dětské hřiště s pirátskou lodí a dobrodružným hradem. Spoustu zážitků čeká na nejmenší hosty na vodním skákacím hradu, na který je vstup za poplatek.

Něco navíc

Za poplatek si můžete vyzkoušet jízdu na vodním skútru a vodní lyžování.

Sun City Apartmanházak

Sun City Apartmanházak

Kopáncs tanya 1 , Hódmezővásárhely
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sun City Vízisport Kft. IČ: 06-09-017102


+36 (70) 770 0025

szallas@suncityszabadidokozpont.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely Tip na výlet

Město Hódmezővásárhely je jedním z hospodářských, kulturních a uměleckých center jihovýchodu Maďarska. V oblasti jsou stále významná tradiční lidová umění jako vyšívání, keramika, řezba či kožedělnictví. Ze svých cest si tak můžete přivézt zajímavé ručně dělané suvenýry. Kossuthovo náměstí si až do dnešního dnů zachovalo svůj historický ráz díky původnímu vzhledu řady budov. Jednou z nich je radnice s 57 metrů vysokou věží, ze které jsou krásné panoramatické výhledy na celé město. Najde zde také několik kostelů, synagogu či lidové domy a muzea věnovaná tradičním řemeslům. Určujícím prvkem přírody kolem Hódmezővásárhely je slepé rameno řeky Tiszy, které zde vytváří mnoho kanálků a jezírek.

 Lázně Török Sándor
Lázně Török Sándor
Chráněná krajinná oblast Pusztaszer
Chráněná krajinná oblast Pusztaszer
Szeged
Szeged