Ubytujte se v klidné části maďarského Visegrádu, uprostřed svěží přírody Dunajského ohbí. V adult-friendly Patak Park Hotelu vás čeká odpočinek ve vířivce, finské sauně nebo infrasauně. Pochutnáte si tu na polopenzi a zabavíte se při deskovkách nebo fotbálku. V okolí vás čeká nespočet historických a přírodních památek - třeba hrad Visegrád, Ostřihomská bazilika nebo Budapešť.

O ubytování

Adult-friendly Patak Park Hotel Visegrád se nachází v klidné části maďarského města Visegrád, v obklopení krásné přírody. Okolní romantické prostředí je jako stvořené pro pobyt ve dvou, na který hned tak nezapomenete. Vyrazte objevit krásy Dunajského ohbí, kraje s dlouhou historií a kouzelnou přírodou.

Díky ubytování v přírodě zapomenete na stres a starosti. Do okolí známého pod názvem Dunajské ohbí (1,9 km), maďarsky Dunakanyar, můžete vyrazit na klidné procházky i pohodové cyklovýlety. Oblast se nachází mezi Budapeští a Ostřihomí v těsné blízkosti slavného historického města Visegrád (1,5 km). Společně s dalšími památkami a osadami podél Dunaje se řadí na seznam UNESCO.

Pokud milujete historii, vaše srdce v tomto kraji zaplesá. Nedaleké centrum Visegrádu slibuje poutavou exkurzi do minulosti. Dominantou starobylého města je majestátní hrad (3,3 km), který se tyčí na pravém břehu Dunaje. V centru města si zase prohlédnete Královský palác Matyáše Korvína (2,2 km) a řadu architektonicky zajímavých domů.

Z okolních památek nevynechejte Ostřihomskou baziliku a Královský hrad (23,5 km), monumentální dílo, které vás svou velikostí uhrane. Daleko to nebudete mít ani do národního parku Duna-Ipoly (5 km) s roklinou Rám-szakadék. Na jednodenní výlet pak vyrazte třeba rovnou do hlavního města – nádherné Budapešti (38 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném a komfortním pokoji nebo apartmánu s vysokou úrovní vybavení. Nebude vám chybět vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou. Součástí vybavení je posezení, psací stůl, televize, minibar a klimatizace. Na pokojích najdete také župan, ručník do sauny a náhradní polštář.

Na výběr máte z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Superior s dvoulůžkovou postelí je stylově zařízený dřevěným nábytkem. Interiér doplněný o francouzský balkon s výhledem působí velmi elegantně. V koupelně je vana nebo sprcha. Všechny pokoje mají krásný výhled na les, zahradu hotelu, nebo hory.

  • Apartmá s 1 ložnicí má velmi prostorný a vzdušný interiér. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice a koupelny. Navíc je na pokoji set pro přípravu kávy a čaje, minerální voda a pantofle. Výhled z apartmánu je na hotelovou terasu.

  • Apartmá Deluxe má dvě patra, která se dělí na ložnici a obývací pokoj. K apartmá patří balkon s výhledem na les a koupelna s vanou. Nechybí set pro přípravu horkých nápojů, minerální voda a pantofle.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je bistro a vinárna, které slibují příjemný gastronomický zážitek. Jídelní lístek je plný sezónních pokrmů tradiční kuchyně, která je připravovaná výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Jídla jsou pečlivě a nápaditě naservírovaná, a tak jsou zážitkem i pro oči.

V prostorách bistra se podávají snídaně i večeře. Stavit se sem můžete i během dne, kdy si vyberete něco dobrého z menu.

Zavítat lze i do vinného sklípku, který je klimatizovaný a stylově zařízený. V letních měsících vás pak potěší krytá venkovní terasa přímo u potoka.

Kde budete relaxovat?

Uprostřed přírody vás čeká relax, na který hned tak nezapomenete. Hotel má vlastní relaxační terasu, na které si odpočinete ve venkovní vířivce, finské sauně a infrasauně.

Něco navíc

Příjemným zpestřením vašeho pobytu bude venkovní fitness park s 6 posilovacími stroji, které potěší všechny, kdo chtějí zůstat v kondici. Sportovcům udělá radost i možnost zahrát si stolní tenis, fotbálek nebo šipky. O svou oblíbenou zábavu nepřijdou ani milovníci deskových her, které si mohou vybrat z široké nabídky. Cyklisté ocení úschovnu kol.

Patak Park Hotel

Patak Park Hotel

Mátyás kir. u.82 , Visegrád
Maďarsko

Provozuje společnost:
MM 2000 PLUS Kft. IČ: 13-09-078164


+36 30 915 3995

info@patakhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
6 km

Tipy na výlet

Dunajské ohbí

Dunajské ohbí Tip na výlet

Dunajské ohbí, maďarsky Dunakanyar, je úsek Dunaje mezi Ostřihomí a Budapeští. Tato oblast je známá svou úchvatnou přírodou a historickým významem. Dunaj protéká mezi Börzsöny a Visegrádskými vrchy. Dunajské ohbí je významným turistickým cílem Maďarska a je spolu s osadami podél Dunaje, středověkým královským centrem Visegrádu a hradem Esztergom zařazen na kandidátní Seznam světového dědictví UNESCO. V okolí si nenechte ujít Ostřihomskou baziliku, Visegrádskou citadelu a ostrov Szentendre a Skanzenfalut.

Město Visegrád
Město Visegrád
Hrad Visegrád
Hrad Visegrád
Ostřihom
Ostřihom