Užijte si netradiční ubytování na lodi Aquamarina Hotel Visegrád ***. Z útulných pokojů i hotelové restaurace budete mít překrásný výhled na Dunaj, majestátní hrad a okolní přírodu. Poté co se posilníte bohatou bufetovou snídaní, vyrazte objevovat krásy Visegrádu a atraktivního okolí. Potěší také pozornost ve formě lahve vína/šampaňského a k zábavě poslouží herna či jízdní kola k zapůjčení.

O ubytování

Aquamarina Hotel Visegrád *** vám přinese netradiční zážitek v podobě ubytování na lodi. Nachází se na nejkrásnější části Dunaje v okrajové, ale živé čtvrti historického města Visegrád. Z paluby i pokojů budete mít krásný výhled na řeku a zvlněnou přírodu v okolí. Panuje tu jedinečný klid, kulturní život a významná turistická lákadla jsou přitom stále na dosah ruky.

Maďarské město Visegrád, proslulé svou historií a politickým významem, několikrát vstoupilo do dějin Maďarska i Českých zemí. Není tak divu, že toto krásné starobylé město láká na celou řadu historických památek. Nejznámější z nich je visegrádský hrad (800 m), který se tyčí na pahorku nad řekou. Tato majestátní pevnost dříve patřila k nejbohatším palácům uherských králů, dnes si tu prohlédnete několik expozic věnovaných především minulosti hradu a lovu. Z nádvoří si užijete fascinující výhled na Dunaj a krajinu, která ho objímá.

V centru objevíte další významné památky, jako je Královský palác (1,1 km) s poutavou expozicí nebo Šalamounova věž (5,3 km). Okolo je rozseta spousta kaváren, barů a restaurací, které podávají tradiční maďarské speciality i jídla mezinárodní kuchyně. V sezóně město žije kulturou, festivaly a noční zábavou. Nechybí ani vyžití pro adrenalinové nadšence, kteří musí otestovat místní oblíbenou bobovou dráhu (6 km).

Visegrád stojí v úseku Dunaje zvaném Dunajské ohbí, který patří k nejkrásnějším částem říčního toku. Okolní příroda zve k procházkám i delším túrám. Vydejte se poznat Národní park Duna-Ipoly (3,6 km) s proslulou trasou Rám-szakadék (12 km) vedoucí skrze skalní roklinu nebo horou Dobogókő (40 km), kde se v zimě nachází lyžařské středisko vhodné pro začátečníky a rodiny s dětmi.

Visegrád má ideální pozici pro jednodenní výlety do Budapešti (41 km) nebo Ostřihomi (24 km). V hlavním maďarském městě prouzkoumáte úchvatné památky, jako je budova Parlamentu nebo Rybářská bašta, a dopřejete si zasloužený odpočinek v některých z mnoha termálních lázní. Také Ostřihom vábí na historii. Na kopci nad Dunajem tu pyšně stojí dechberoucí bazilika a královský hrad.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylově zařízených pokojích, které vás nadchnou překrásným výhledem i útulnými interiéry se stylovým vybavením. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V letních dnech oceníte klimatizaci. Samozřejmostí je bezplatné připojení k WiFi ve všech prostorách hotelu.

Na výběr máte z těchto možností ubytování:

  • Dvoulůžkový pokoj (18 m²) je vybavený pohodlnou manželskou postelí, psacím stolem se dvěma židlemi, šatní skříní a televizí s plochou obrazovkou. Z oken pokoje se budete kochat překrásným panoramatem. Je na vás, zda si zvolíte pokoj s výhledem na hrad Visegrád, nebo na Dunaj.

  • Třílůžkový pokoj (22 m²) je zařízený komfortní manželskou postelí a jednou oddělenou postelí, a hodí se tak pro pár s dítětem. Součástí vybavení je psací stůl s židlemi, šatní skříň a televize s plochou obrazovkou. Vybrat si můžete buď pokoj s výhledem na Dunaj, nebo na hrad Visegrád.

  • Kapitánské apartmá (30 m²) pojme až 4 osoby. Jde o prostorný pokoj s manželskou postelí, rozkládacím gaučem, šatní skříní, psacím stolem a televizí. Apartmá má vlastní terasu s posezením a uklidňujícím výhledem na řeku s okolní přírodou.

  • Carské apartmá (55 m²) je jediné svého druhu a nabízí opravdový luxus až pro 4 osoby. Nachází se v přední části lodi a skládá se ze dvou místností. V ložnici stojí manželská postel s nebesy a v obývacím pokoji rozkládací gauč. Nechybí prostorná šatní skříň, psací stůl, stylové posezení a televize s plochou obrazovkou. Z apartmánu lze vyjít na soukromou terasu s dechberoucím výhledem na Dunaj.

Na čem si pochutnáte?

Na palubě hotelu najdete luxusní restauraci s terasou, která nabízí překrásný výhled na Dunaj a okolní přírodu. Ať už si tu dopřejete oběd či večeři, dobré jídlo si vychutnáte v klidném prostředí daleko od davů turistů. Z baru si můžete k jídlu objednat oblíbený alkoholický drink nebo limonádu.

Na dobrou kávu si zase zajděte do carské kavárny, která je nejexkluzivnějším místem na lodi. Její podlaha je prosklená a ukrývá pod sebou zrenovovaný parní stroj bývalé carské lodi staré přes 110 let.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je možné připravit na pokoj dětskou postýlku.

Něco navíc

K objevování okolí můžete využít jízdní kola, která jsou k zapůjčení v hotelu. A když vám nebude přát počasí, zabavíte se v herně s kulečníkem, stolním fotbálkem, stolním tenisem a šipkami.

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Duna parti út 2. , Visegrád
Maďarsko

Provozuje společnost:
Lillnor Investment Kft. IČ: 1309214171


+36 70 6707561

info@aquamarinahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 6 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
23 km
Sjezdovka
2,2 km