Kolping Hotel Spa & Family Resort **** u maďarského Balatonu bude rájem pro páry i rodiny. Rozsáhlý resort vám nabídne moderní ubytování, výtečnou polopenzi, relax ve wellness a zábavu v aquaparku a na mnoha venkovních hřištích a atrakcích. Rodiče jistě ocení službu hlídání dětí a luxusní hernu. Užít si můžete i skvělé výlety, třeba do oblíbených lázeňských měst Hévíz a Keszthely.

O ubytování

Kolping Hotel **** Spa & Family Resort je obří areál o ploše 10 hektarů s několika hotelovými budovami, aquaparkem, wellness, restauracemi a různými atrakcemi, který se rozkládá u maďarského Hévízu, jen kousek od břehu Balatonu. K areálu je navíc připojený i adrenalinový Bobo Fun Park o ploše 3 000 m² s více než 30 atrakcemi, ať už tedy vyrazíte v páru nebo s rodinou, nudit se rozhodně nebudete.

Z resortu s bohatým programem se vám pravděpodobně ani nebude chtít odcházet, i jeho okolí má ale co nabídnout. Projděte se po Hévízu a na vlastní oči si prohlédněte největší přírodní jezero s léčivou vodou na světě (2,6 km). Její účinky navíc můžete otestovat v krásných jezerních termálních lázních. Městečko vás okouzlí také nádhernými parky, pestrými farmářskými trhy a půvabnou architekturou.

Na výlet si vyrazte do nedalekého Keszthely (7,9 km), které najdete přímo na břehu Balatonu. Kromě cachtání v jezeře a vodních sportů si zde užijete i poznávání památek a kultury, třeba při prohlídce zámku Festetics s Muzeem Helikon, kterému se přezdívá "maďarské Versailles". Najdete zde také Georgikon – první zemědělskou univerzitu v Evropě, Muzeum marcipánu, Muzeum Balatonu a termální lázně z roku 1864.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, útulném pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, fénem a župany, klimatizací, WiFi připojením, minibarem a televizí. Těšit se můžete také na vlastní balkon.

  • Pokoj Standard měří 24 m² a je vybavený 2 postelemi, které je možné spojit ve dvoulůžko. Navíc umožňuje také přistýlku. Při pobytu s dítětem jistě oceníte mikrovlnnou troubu a elektrické zásuvky s dětskou pojistkou.

  • Rodinný apartmán má plochu 43-45 m² a je vhodný až pro 4 osoby. V podstatě jde o malý byt, kde se budete cítit jako doma. Najdete zde komfortní ložnici pro rodiče s manželskou postelí a barevný pokojík pro děti s jednolůžky nebo palandami. Navíc budete mít k dispozici malý kuchyňský kout s mikrovlnkou.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je zaměřená především na pestré bufety, vybrat si ale můžete i z klasického menu, plného specialit regionální i mezinárodní kuchyně. Zdravá a vyvážená jídla jsou připravovaná s péčí a z těch nejkvalitnějších surovin, včetně lokálních sezónních plodin. Není problém zajistit také alternativy pro hosty s různými potravinovými intolerancemi a alergiemi.

Chcete se občerstvit během dne? Využijte restauraci u bazénu, kde si můžete posedět klidně i v županu. Chvilku odpočinku u šálku kávy nebo sklenky vína si potom užijete v Bobo Café & Baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém resortu na vás čeká aquapark a wellness, kde si užijete spoustu zábavy i zasloužený relax. Ve vnitřní části aquaparku najdete rodinný bazén s vířivkou, hydromasáží a zážitkovou sprchou, dětský bazén, vodní hřiště, skluzavku a mini kino. Venkovní část zahrnuje zážitkový bazén, vířivku a bazén s vlnobitím, nechybí dětský bazén a brouzdaliště pro nejmenší s mini skluzavkou. Součástí je také solná jeskyně a rodinné sauny – finská, parní a aroma, s úžasnými saunovými rituály.

Dospělí si potom mohou dopřát chvilku klidu v Tichém Spa s termálním a plaveckým bazénem, odpočinkovými lehátky, relaxační hudbou a saunovým světem s infrasaunou, finskou saunou, parní kabinou a zážitkovou sprchou. Svůj zážitek můžete ještě vylepšit některou z bohaté nabídky procedur v Hanami Beauty & Spa. Plánujete z dovolené dorazit jako vyměnění? Využijte také služeb kadeřnického salonu.

Cestujete s dětmi?

V Hotelu Kolping patří vaše ratolesti mezi vážené hosty, o které je vždy dokonale postaráno. Už při check-inu vás přivítá maskot – hrošík Bobó, a pro nejmenší je v hotelu k dispozici bohatá výbavička – dětská postýlka s lůžkovinami, přebalovací pult, vanička, nočník, toaletní sedátko, stolička, zásuvky s dětskou pojistkou, mikrovlnka a sportovní kočárek.

V případě potřeby si můžete na recepci zapůjčit také kočárek pro novorozeně/dvojčata, kola s dětskou sedačkou/dětská kola, nosítko, chůvičku, noční světlo, ohřívač lahví, ohrádku a protiskluzovou podložku do vany (tyto pomůcky jsou ale v omezeném množství).

Při stravování v restauraci jsou k dispozici čerstvé příkrmy z lokálních, organických plodin, a také dětský bufet nebo dětské menu. Samozřejmě nechybí vysoké židličky. Navíc se můžete zapojit do programu "Prázdný talíř, plné břicho", kde dítě dostává razítka za snězené jídlo, která může na konci pobytu vyměnit za malý dárek.

O zábavu dětí se postará aquapark s dětskými bazény, vodním hřištěm a atrakcemi, ale také rozsáhlá herna Boboland s několika místnostmi a dvoupatrovým hracím hradem, kde děti mohou dovádět, stavět a bavit se. Za hezkého počasí si do sytosti vyhrají také ve venkovním areálu s několika hřišti, šlapacími motokárami, lezeckými atrakcemi, trampolínami a dalším vyžitím. Těšit se mohou i na zábavný program a animace, k dispozici je i služba hlídání dětí.

Něco navíc

Motokáry, trampolíny a další atrakce jsou samozřejmě velkým lákadlem i pro dospělé. Malý i velcí se navíc zabaví na fotbalovém či volejbalovém hřišti a tenisovém kurtu. Deštivé dny můžete strávit hraním stolního tenisu nebo XXL stolního fotbalu, případně navštivte posilovnu s moderními stroji a vyzkoušejte některou z lekcí aqua aerobicu, cvičení na míči a dalších.

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Fő u. 120 , Alsópáhok
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kolping Családi Hotel Vagyonkezelö Kft. IČ: 20-09-062583


+36 83 344 143

sales@kolping.hotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Vzdálenost od jezera
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
9 km