Láká vás dovolená plná relaxace? Vyrazte do Boutique Hotelu Corso ****, ubytujte se jen pár minut od proslulých Zámeckých lázní a nechte se hýčkat. V hotelu pro vás bude připravená skvělá polopenze se snídaněmi formou bohatých bufetů a servírovanými večeřemi. Kromě pobytu v lázních si užijete i prohlídku nedalekého hradu Gyula a dalších krásných památek v okolí.

O ubytování

Boutique Hotel Corso **** se nachází v maďarském lázeňském městečku Gyula nedaleko hranic s Rumunskem. Jen pár minut od hotelu (900 m) najdete nejpopulárnější místní atrakce - hrad Gyula a zejména krásný zámecký park s lázněmi.

Gotický hrad Gyula patřil, spolu s hrady Eger a Szigetvár, k nejlépe opevněným středověkým sídlům. V současnosti je sídlem historického muzea a v létě se zde již od roku 1964 odehrávají pravidelná divadelní představení a další kulturní akce. Kromě hradu a zámeckého parku s lázněmi patří mezi zajímavé památky také socha Anamorphosis (500 m), unikátní světové hodiny (350 m) nebo Stoletá cukrárna (140 m), založená v roce 1840. Ta dnes funguje jako cukrářské muzeum.

Co dalšího stojí v okolí hotelu za vidění? Obejděte třeba krásné chrámy - kostel Panny Marie Nádi (200 m) z 18. století, kostel sv. Josefa (750 m) z 19. století nebo kostel rumunského pravoslavného biskupství Miklósváros (1,2 km). Podívejte se do galerie Köröspart (600 m) a obrazové galerie Kohan (500 m) nebo si prohlédněte Erkelův pamětní dům (700 m) a měšťanský dům Ladics (210 m), kde se seznámíte s životním stylem z 19. a 20. století. Na hranici města se navíc rozkládá přírodní rezervace s Farmářským muzeem (11,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 20 moderních pokojů se stylovým designem. Interiér pokojů je inspirovaný přírodními motivy, každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a všude budete mít k dispozici WiFi připojení.

Pokoje Standard jsou ve variantě s manželskou postelí nebo 2 samostatnými jednolůžky. K vybavení pokoje patří klimatizace, LCD televize, minibar, trezor a telefon. V koupelně najdete toaletní potřeby, fén na vlasy a župany.

Pokoje Superior jsou prostornější, měří 38 m², a kromě manželské postele nebo 2 jednolůžek zde najdete i rozkládací pohovku, na které je možné přichystat přistýlku až pro 2 osoby. Kromě standardního vybavení (klimatizace, televize, minibar, trezor, telefon) je v pokoji navíc DVD přehrávač a mini hifi věž. Výhodou je i pěkný výhled do dvora, jeden z pokojů má vlastní terasu a koupelnu s rohovou vanou. V koupelně nechybí toaletní potřeby, fén a župany.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará hotelová jídelna, kde se servírují bohaté snídaně formou bufetu. Na výběr budete mít z lokálních specialit i mezinárodních pokrmů a jídla jsou opravdovou potěchou pro oko i pro žaludek.

Kde budete relaxovat?

Perlou hotelu je wellness centrum Corso Kincse s hydromasážní vířivkou (35-36 °C), SpaPro masážním lůžkem a 5 saunami - infrasaunou, finskou saunou, parní lázní, solnou komorou a aroma kabinou.

Vyzkoušejte také nedaleké Zámecké lázně, považované za jedny z nejkrásnějších lázní v Maďarsku. Obklopeni přírodou krásného zámeckého parku si zde užijete ozdravnou část s léčivými koupelemi a různorodými procedurami, aquapark Aquapalace s rekreačním, zážitkovým, vířivým a dětským bazénem, skluzavkami a dalšími atrakcemi, vnitřní i venkovní plavecké bazény, venkovní dětský svět a saunový svět s finskou, parní, infračervenou a panoramatickou saunou a speciálními saunami Bastion a Casanova.

Corso Boutique Hotel ****

Corso Boutique Hotel ****

Megyeház utca 1 , Gyula
Maďarsko

Provozuje společnost:
Benefit Work Kft. IČ: 0409012879


+36 66 644 924

info@gyulahotelcorso.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 2 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1 km