Vyzkoušejte si, jaké je to bydlet v přepychových komnatách na zámku a jíst jen ty nejlepší speciality podobně jako šlechtici v minulosti. Hotelový zámek Fabianics vás ubytuje v komfortních pokojích s dobovým nábytkem. Těšit se můžete na výborné snídaně a bohaté čtyřchodové večeře i na neomezený vstup do wellness centra s vířivkou a saunami. V přepychové herně, středověkém sklepě nebo knihovně s krbem se budete cítit jako zámecký pán či urozená šlechtična.

O ubytování

Zámek Fabianics v neoklasicistním stylu se nachází ve vesničce Misefa. Kdysi sloužil jako sídlo maďarské smetánky, dnes v něm najdete stylový hotel pro hosty hledající přepych a pohodlí. Daleko to odsud nebudete mít k vyhlášeným lázeňským oblastem ani k břehům Balatonu.

Ubytování budete v luxusních prostorách zámku na klidném a tichém místě, jako stvořeném k nerušenému odpočinku, přesto odsud za pár minut dojedete do proslulých lázeňských oblastí. Vydejte se za relaxem třeba do oblíbených lázní Kehida Termál (16 km), kde na vás čeká spousta zážitků. Vykoupete se zde ve 13 bazénech, svezete se 94metrovým tobogánem a odpočinete si ve vířivce nebo termálním bazénu s léčivou vodou.

Parádní zážitky si odvezete také z lázeňského města Hévíz, kde můžete svému tělu dopřát blahodárnou koupel v největším přírodním jezeře s léčivou vodou na světě. Díky termálním pramenům se v jezeře můžete koupat po celý rok, hned na jeho břehu se však nacházejí také termální lázně Hévíz (22,6 km), kde můžete relaxovat v bazénech nebo se objednat na léčebné procedury.

Aby možností koupání nebylo málo, daleko to nebudete mít ani k Balatonu (38 km). Toto rozlehlé jezero přezdívané Maďarské moře vám nabídne ideální podmínky pro letní radovánky. Rodiny s dětmi si tu užijí spoustu legrace díky mělké hladině jezera i bohatému vyžití na jeho březích. Vodní atrakce, šlapadla, hřiště i občerstvení vám zajistí dokonalou letní dovolenou.

Na výlet se můžete vydat do nedalekého Zalaegerszegu (28 km), kde vedle malebného jezera Gébárti leží vyhledávaný aquapark. Na dosah máte také kouzelné historické městečko Keszthely (35 km) s krásným zámkem, promenádou a mnoha zajímavými muzei. Určitě nezapomeňte navštívit místní vyhlášené farmářské trhy. V okolí hotelu se můžete věnovat turistice nebo jízdě na kole v krásné přírodě.

Kde budete spát?

Zámecký pokoj Standard (20 m²) s vlastní koupelnou nabízí komfortní ubytování. Součástí vybavení je televize, šatní skříň, psací stůl a trezor. Samozřejmostí je připojení k WiFi.

Jednopokojové apartmá (30 m²) je ideální volbou především pro zamilované páry. Pokoj je vybaven stylovým zámeckým nábytkem a najdete v něm televizi, pohodlnou pohovku, WiFi připojení, dostatek úložných prostor, psací stůl se židlí a trezor. Ve vlastní koupelně je toaleta, rohová vana a umyvadlo. Z oken apartmá je krásný výhled do zámeckého parku. Pohovku lze využít jako přistýlku pro 1 osobu.

Jednopokojové apartmá Extra nabízí svým hostům velký prostor s rozlohou 46 m². Součástí vybavení je televize, pohovka, WiFi připojení, stolek s posezením, dostatek úložných prostor, mini lednička a trezor. K pokoji náleží také velká koupelna s toaletou, rohovou vanou a umyvadlem. Z oken apartmá je jedinečný panoramatický výhled. Pohovku lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na vynikající pokrmy mezinárodní i tradiční maďarské kuchyně. V hotelové restauraci s výhledem do zámeckého parku je kladen důraz na čerstvost a lokální původ surovin. Pochutnáte si na bohatých snídaních ve formě bufetu a na neméně štědrých večeřích o pěti chodech. Přímo v hotelu se nachází starobylý vinný sklípek se širokou nabídkou především místních vín.

Kde budete relaxovat?

Útroby zámku Fabianics skrývají množství pokladů. Jedním z nich je zámecké wellness. Vychutnejte si dokonalý odpočinek ve vířivce či v sauně. V létě je v provozu také venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

U hotelu se nachází dětské hřiště.

Něco navíc

V hotelu najdete i honosnou hernu zařízenou čalouněným nábytkem a stylovými doplňky. Zahrajte si například kulečník či karty. Tišší zábavu vám dopřeje příjemná knihovna s krbem.

Fabianics Kastély

Fabianics Kastély

Béke u 2 , Misefa
Maďarsko

Provozuje společnost:
Viding Kft. IČ: 20-09-062166


+36 30 599 3215

fabianicskastely@gmail.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
17 km
Zastávka
1,5 km