Vydejte se do maďarského města Visegrád, který leží přímo na břehu Dunaje a jen 40 km od Budapešti. V Hotelu Visegrád **** si užijete komfortní pokoje, vynikající snídaně formou bufetu a večeře, které si dokonce můžete vybrat. Buď klasické bufetové či servírované, anebo rovnou v podobě královské hostiny s neomezenou konzumací vína. K tomu budete mít k dispozici wellness s bazény, vířivkou a saunovým světem. Abyste se nenudili, užijete si i rytířský souboj či prohlídku paláce.

O ubytování

Hotel Visegrád **** se nachází v srdci starobylého města Visegrád (česky Vyšehrad), které bývalo od dob středověku diplomatickým centrem Maďarska. Poznejte město, kde se psaly i naše dějiny, během pobytu se spoustou dobrého jídla a neomezeným wellness.

Symbolem města je hrad Visegrád (2 km), ke kterému se snadno dostanete příjemnou procházkou po značené turistické trase. Kromě pevnosti a paláce je součástí hradního areálu šestihranná Šalamounova věž (1,7 km), jež dnes slouží jako muzeum a odměnou za její zdolání je krásný panoramatický výhled na město a ohbí řeky Dunaj. Milovníky historie potěší i vyšehradské expozice o lovu, sokolnictví či o tradičních řemeslech zdejší oblasti. Přímo ve Visegrádu si můžete pobyt zpestřit jízdou na bobové dráze (2,7 km) nebo hraním minigolfu (2,6 km).

Nádhernou krajinu kolem města tvoří Visegrádské vrchy, které jsou součástí Národního parku Duna-Ipoly. Regionem vás provede spousta turistických a cyklistických tras.

Za historickými a kulturními památkami si udělejte výlet do Ostřihomi (23 km). Městu dominuje světoznámá ostřihomská bazilika, vystavěná na Hradním vrchu spolu s královským hradem. Při prohlídce města se ovšem vyplatí vydat se i mimo Hradní vrch. Sejděte třeba vyhlídkovou Kočičí cestičkou do Vodního města. Hned po opuštění vrchu vás upoutá impozantní budova Katedrální knihovny z roku 1853. Nejvíce architektonicky zajímavých domů se nachází na Széchenyiho náměstí, které zaujme i svým trojúhelníkovým tvarem. K návštěvě láká také oblíbené Dunajské muzeum a Křesťanské muzeum. Za zmínku stojí také zážitkové lázně Aquasziged, které patří k nejmodernějším lázeňským areálům v Maďarsku a kromě špičkové úrovně zábavy a relaxace nabízejí úžasný výhled na hrad i na baziliku.

Z hotelu za necelou hodinku jízdy autem dostanete až do centra Budapešti (43 km). Maďarská metropole je tak ideálním cílem pro celodenní výlet. Záleží jen na vás, zda si projdete nejznámější památky jako Budínský hrad, Rybářskou baštu a budovu parlamentu, nebo strávíte den odpočinkem ve vyhlášených budapešťských lázních.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj typu Standard s vlastní koupelnou nabízí moderní vybavení, jehož součástí je například klimatizace, LCD televize, WiFi připojení, minibar, telefon, trezor a fén. Každý pokoj navíc disponuje balkonem s krásným výhledem na hrad Visegrád, řeku Dunaj, nebo hotelový park. Na pokoj je možné umístit přistýlku pro jedno dítě do 12 let.

Dvoulůžkový pokoj typu Superior s vlastní koupelnou disponuje podobným vybavením jako pokoje Standard (včetně balkonu), ovšem nabízí modernější vybavení a větší prostor. Na pokoj lze rovněž umístit 1 přistýlku pro dítě do 12 let.

Rodinný pokoj typu Standard s patrem se skládá z hlavní místnosti posezením, vlastní koupelny a spacího patra s manželskou postelí a přistýlkou pro dospělou osobu. Pohovku lze využít jako přistýlku, a tak je celková kapacita pokoje až 4 dospělé osoby. Pokoj je dále vybaven klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením minibarem, telefonem, trezorem a fénem. Součástí je také balkon.

Rodinný pokoj typu Superior s patrem má obdobné vybavení a dispozici jako Rodinný pokoj typu Standard s patrem. Nabízí ovšem větší prostor a modernější vybavení. Celková kapacita pokoje je rovněž až 4 dospělé osoby.

Na čem si pochutnáte?

O blaho vašich chuťových pohárků i dostatek energie na výlety bude díky polopenzi skvěle postaráno. Každé ráno pobytu se v hotelové restauraci Sirály posilníte při snídani ve formě bufetu.

Na konci dne na vás bude čekat bufetová, nebo servírovaná večeře (dle obsazenosti) v restauraci Sirály. Během pobytu ale můžete, po předchozí rezervaci, jednu z těchto večeří nahradit i nevšedním zážitkem - středověkou hostinou v Renaissance restaurantu s aperitivem a neomezenou konzumací vína a nealkoholických nápojů.

Na osvěžující drink, vynikající kávu a lehké občerstvení si kdykoliv během dne zajděte do hotelového Corvin baru.

Kde budete relaxovat?

V moderním hotelovém wellness na vás čekají chvíle nerušeného odpočinku, po kterých se budete cítit jako znovuzrození. Najdete zde vnitřní i venkovní bazén, dětský bazének se skluzavkou a vířivku s panoramatickým výhledem na Dunaj. Prohřát se můžete ve finské, bio, infra a parní sauně a poté lenošit v odpočinkové zóně nebo na sluneční terase.

Pokud zatoužíte po další úrovni relaxace, dopřejte si masáž a další procedury. K dispozici je také solárium a posilovna.

Cestujete s dětmi?

Hotel nabízí babyfriendly vybavení jako je dětská postýlka, vanička, přebalovací pult či vysoká židlička v restauraci. Ve wellness najdete také dětský bazén, nechybí ani dětská herna a možnost domluvit si hlídání dětí (za příplatek).

Hotel Visegrád ****

Hotel Visegrád ****

Rév u. 15. , Visegrád
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sirály Étterem és Szálloda Kft. IČ: 13-09-086353


+36 26 397 034

info@hotelvisegrad.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
21,7 km