Užijte si pobyt v Atrium Fashion Hotel **** přímo v centru Budapešti a jen 220 m od nejbližší zastávky metra. Na dosah tak budete mít všechny památky, restaurace i lázně. V ceně balíčku je kromě ubytování v moderních pokojích se setem na přípravu kávy a čaje také snídaně formou bufetu.

O ubytování

Atrium Fashion Hotel Budapest **** se nachází v srdci Budapešti nedaleko slavných památek. Přijeďte objevit pestré krásy maďarské metropole při pobytu luxusním hotelu, ve kterém se snoubí klasická budapešťská architektura s moderním designem.

Jedna z nejznámějších budapešťských budov, bazilika sv. Štěpána, leží jen 2 km od hotelu. Z vyhlídkové věže baziliky si můžete město prohlédnout z ptačí perspektivy. Když budete pokračovat dál směrem k Dunaji, narazíte na impozantní budovu parlamentu neboli Országház (3,4 km), která je jednou z největších svého druhu na celém světě. Nejvíc významných památek je k vidění v Budínské čtvrti, do které se dostanete jednoduše tak, že přejdete visutý most Széchenyi (3 km). Zde můžete obdivovat například Budínský hrad (3,8 km), Rybářskou baštu (4 km) nebo umělecká díla v Maďarské národní galerii (3,8 km). Budínská čtvrť je spolu s břehy Dunaje součástí seznamu památek UNESCO.

Báječnou oázou klidu uprostřed hlavního města je Margaretin ostrov (4,5 km). Zde láká k návštěvě rozsáhlý park, letní divadlo i kino, koupaliště, japonská zahrada či termální lázně Palatinus (6,7 km). Na ostrově najdete dokonce 2 pamětihodnosti ze seznamu kulturního dědictví UNESCO. Jedná se o hudební fontánu, která po celý den předvádí světelnou show za doprovodu světově známých hudebních skladeb a secesní osmibokou vodárenskou věž, v níž se v současnosti pořádají různé výstavy a je zde i malá kavárna.

Maďarsko je vyhlášeným rájem lázeňské relaxace a několik skvělých termálních lázní je i v samotné Budapešti, která stojí na více než 120 minerálních pramenech. K nejoblíbenějším areálům patří lázně Széchenyi fürdő (3,7 km) a Gellért fürdő (3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantně a moderně vybaveném dvoulůžkovém pokoji typu Standard s výhledem do klidného atria hotelu. Součástí vybavení je klimatizace, WiFi připojení, televize, fén, stolek s posezením a set na přípravu čaje a kávy. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si v hotelové jídelně pochutnáte na bufetové snídani s bohatým výběrem studených i teplých pokrmů a nápojů.

Atrium Fashion Hotel Budapest ****

Atrium Fashion Hotel Budapest ****

Csokonai u. 14 , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Mellow Mood Hungary Kft. IČ: 0109873388


+36 1/299-0777

reservation@mellowmoodhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 18 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
100 m