Užijte si Sárvár tak luxusně, jak jen to jde. 5* Spirit Hotel Thermal Spa nabízí komfortní pokoje Premium, lahodnou polopenzi formou bufetů a především neomezený vstup do přepychového Spa & Wellness Oasia o rozloze 10 000 m². Čeká tu na vás 22 vnitřních a venkovních (nejen) termálních bazénů, vířivky, Kneippova lázeň, ale také Saunový svět a fitness studio.

O ubytování

Spirit Hotel Thermal Spa ***** je sofistikovaný a přepychový hotel v oblíbeném maďarském lázeňském městě Sárvár. Nachází se jen 1 km od termálních lázní a necelé 2 km od historického centra města. Něco nám sice říká, že z tohoto luxusního hotelu nebudete chtít vystrčit nos, i samotné město Sárvár a okolí má ale co nabídnout.

Mezi místní zajímavosti patří celá řada historických a kulturních památek. Projděte se po Kossuthově náměstí (1,5 km) a prohlédněte si radnici z 19. století nebo památníky ze světových válek. Dominantou náměstí je kašna se zvukovou a světelnou show. Ta navíc není v Sárváru jediná, další interaktivní kašnu s LED osvětlením najdete na náměstí Posta (1,5 km).

Vynechat rozhodně nesmíte ani návštěvu Nádasdyho hradu (1,2 km), který patří k nejzachovalejším středověkým sídlům v Maďarsku. Možná vám jméno hradního pána, Ferenc Nádasdy, nic neříká, jistě ale budete znát jeho manželku, tou totiž nebyl nikdo jiný než slavná hraběnka Alžběta Báthoryová neboli čachtická paní.

Na výlet si zajeďte do nedalekého města Szombathely (27 km), které je údajně dokonce nejstarším maďarským městem. Nedostatku historických památek se tak rozhodně bát nemusíte. Kromě dobové architektury zde ale uvidíte například i krásné Kámonské arboretum. To je s přibližně 3 000 druhů listnatých i jehličnatých dřevin největší v celém Maďarsku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 271 elegantních, designových pokojů s balkónem nebo terasou. Pokoje jsou vybaveny tak, aby bez debaty dosahovaly pětihvězdičkového standardu – naprosto luxusně. K dispozici budete mít mimo jiné Smart TV, WiFi připojení, minibar, trezor, telefon a koupelnu s županem, papučemi, fénem a toaletními potřebami prémiové značky L’Occitane.

  • Pokoj Premium měří 31-35 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a posezením s pohovkou nebo křesly.

  • Pokoj Oriental (31-35 m²) je skvělým místem pro romantický pobyt ve dvou. V pokoji je velká kruhová postel o průměru 230 cm a lenoška nebo křesílka k posezení. Nechybí ani pracovní stůl.

  • Pokoj Grand (31-35 m²) zaujme interiérem v tónech zlaté a pudrově růžové. Kromě dvoulůžkové postele, psacího stolu a posezení s křeslem je vybavený také kávovarem Nespresso.

  • Pokoj King (37 m²) nabídne luxusní výzdobu v neutrálních a zlatých odstínech, velkou kulatou postel (230 cm) a vlastní vířivku. Nechybí pracovní stůl či křeslo k posezení.

Na čem si pochutnáte?

Přepychová hotelová restaurace Onyx nemůže nabízet nic jiného než gastronomické skvosty, a to od rána až do večera. Dostane se vám všemožných pokrmů z celého světa i božských dezertů - vždy z těch nejčerstvějších surovin.

Lehkou svačinku, dezert či čerstvé ovoce vám rádi připraví v bistru Oxygen přímo u bazénu, nemusíte se tak ani na chvíli vzdávat zasloužené relaxace. K posezení u skleničky něčeho dobrého si zajděte do Lobby baru, k večerní zábavě potom zve Luna bar, kde si k vynikajícímu drinku můžete dát i partii bowlingu nebo kulečníku.

Kde budete relaxovat?

Pětihvězdičkový hotel v maďarském lázeňském městě a bez wellness? To by snad ani nešlo. Ve Spirit Hotelu najdete unikátní wellness centrum Oasis o rozloze 10 000 m². Zaplavete si zde ve 22 bazénech včetně termálních, zážitkových i plaveckých.

Dále je tu Saunový svět s finskou, růžovou, bio, infra a kamennou saunou, laconiem (římská suchá sauna), aromaterapeutickou kabinou, parní lázní a frigidariem (ochlazovací místnost). Specialitou jsou turecké lázně hammam, kde jsou součástí relaxace také rituální očišťující a pečující procedury.

O vaše tělo zde bude postaráno opravdu komplexně, dopřát si můžete i nejnovější ozdravná ošetření, konzultaci s nutričním terapeutem, posouzení vašeho zdravotního stavu, návštěvu fitness studia, léčebné koupele, světelnou terapii, elektroterapii a další moderní techniky k posílení vašeho zdraví. Pestrá nabídka zkrášlujících procedur včetně ošetření pleti, manikúry či pedikúry už je samozřejmostí.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka, vanička a vysoká židlička, potěší také dětský koutek a příležitostné animační programy. Vstup do termálních bazénů je povolený dětem od 14 let pod dohledem rodičů.

Něco navíc

V hotelu si můžete zahrát tenis a squash nebo prověřit své schopnosti při hře na Xboxu.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** Sárvár

Spirit Hotel Thermal Spa ***** Sárvár

Vadkert krt. 5. , 9600
Maďarsko

Provozuje společnost:
Spirit Hotel Gyógyszálloda Kft. IČ: 0109920356


+36 20 5889 555

info@spirithotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 500 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
3 000 Ft/den na venkovním parkovišti, 4 000 Ft/den na krytém parkovišti

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
3,2 km
Aquapark
10 m