Že ještě neznáte Pécs? To je škoda. Toto krásné městečko v jihozápadním Maďarsku stojí za návštěvu. Tím spíš, když se ubytujete v komfortním Hotelu Corso ****, kde vás čekají pěkné pokoje Superior, snídaně i zapůjčení kol na 4 hodiny. Děti do 6 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Corso Hotel Pécs **** se nachází v srdci jihomaďarského města Pécs, česky Pětikostelí. Pécs vás nadchne svou příjemnou atmosférou připomínající Středomoří i architekturou, ve které se mísí stopy antiky, křesťanství, islámu i judaismu. Za návštěvu rozhodně stojí památka UNESCO: tajuplný podzemní labyrint klenutých katakomb, obvodových stěn chrámů a malovaných hrobek z dob starověku. Nepřehlédnutelnou dominantou města je monumentální katedrála sv. Petra (1,5 km) z 11. století na náměstí Dóm tér. Mešita Gazi Kasim Pasa (1,5 km) je jedinou kompletně dochovanou islámskou památkou v Maďarsku. Navštívit můžete také muzeum zakladatele pop-artu Viktora Vasarelyho (1,5 km) či muzeum celosvětově známé porcelánové manufaktury Zsolnay (1,3 km). Za výlety pěšky i na kole stačí vyrazit do pohoří Mecsek, které se rozkládá hned na městem.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v elegantním a prostorném dvoulůžkovém pokoji typu Superior o velikosti 30 m². Díky vkusnému zařízení se zde budete cítit velmi příjemně. K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, telefon, trezor a set na přípravu čaje a kávy. Součástí je také vlastní koupelna s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na vynikající servírované snídani v restauraci.

Něco navíc

Corso Hotel Pécs *** s radostí vítá také zvířecí hosty. Pro vaše čtyřnohé miláčky budou na pokoji připraveny misky na jídlo i pelechy na spaní.

Hotel Corso ****

Hotel Corso ****

Koller u. 8. , Pécs
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Aquarius Kft. IČ: 0109885237


+36 72 421 900

reservation@corsohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování (nutné rezervovat předem) za poplatek dle parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,2 km