Užijte si parádní dovolenou v Maďarsku v hotelu, který je umístěn hned u břehu Balatonu. Kromě designových pokojů vás čeká snídaně formou bufetu, welcome drink a hodinová plavba lodí po jezeře. Pro děti je připraveno hřiště.

O ubytování

Hotel Carpe Diem *** leží přímo u oblíbeného jezera Balaton ve městečku Siófok. Protože se hotel nachází přímo na hlavní promenádě budete to mít pár kroků na pláž, do restaurací, kaváren i hudebních klubů a barů. Vydat se můžete do Muzea minerálů (500 m), přístavu (600 m), Aquaparku Bebo (3 km) nebo do Zábavního parku Zamárdi (6,5 km). Blízko leží také další oblíbené městečko plné památek a zábavy - Tihany (12 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard, který je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, klimatizací, lednicí, rychlovarnou konvicí, trezorem a vlastní koupelnou se sprchou. Do pokoje je možné umístit max. 1 dětskou postýlku. K dispozici jsou také prostornější pokoje Standard Plus, Superior, kde jsou k dispozici 3 lůžka, navíc je zde lednice a kapslový kávovar. Dále krásné pokoje Deluxe s možností až 2 přistýlek, lednicí a kávovarem či Apartmán Junior Suite, který je velmi prostorný, navíc je tu obývací pokoj a vybavená kuchyňka, pohodlně se zde ubytují až 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v jídelně hotelu pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Relaxovat můžete přímo na pláži u jezera Balaton, ta je vzdálená pouhých 100 metrů.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je před hotelem připraveno dětské hřiště.

Hotel Carpe Diem ***

Hotel Carpe Diem ***

Karinthy Frigyes u. 5 , Siófok
Maďarsko

Provozuje společnost:
IPAP-FA Kft. IČ: 0709014205


+36 70 320 6437

reservation@hotelcarpediem.hu

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2,9 km