Vydejte se do Budapešti a ubytujte se přímo v centru v Marmara Hotelu ***, který nabízí snídaně formou bufetu, láhev vína, pozdní check out a také ubytování pro jedno dítě do 12 let zdarma.

O ubytování

Marmara Hotel Budapest **** najdete přímo v centru Budapešti jen kousek od nádraží Nyugati (230 m), stanice metra a bulváru Nagykörút. Díky tomu budete opravdu v centru dění.

Při procházce po památkách určitě nesmíte vynechat budovu parlamentu (800 m), a Budínský hrad (3,6 km), dřívější sídlo uherských králů, který je součástí dědictví UNESCO. Udělejte si také výšlap k Rybářské baště(3,1 km), odkud budete mít krásný výhled na město. Pokud si chcete nejznámější památky prohlédnout i z jiného úhlu, vyzkoušejte si plavbu po Dunaji s výkladem. Zejména večer, kdy jsou všechny historické budovy krásně nasvícené, má opravdu kouzelnou atmosféru.

Podívejte se také na známé místní trhy, zejména Velkou tržnici (2,9 km) v nádherné budově z roku 1896, kde můžete ochutnat tradiční maďarská jídla a nakoupit koření a jiné dobroty. Přejděte si Řetězový most(4,6 km), strážený obřími kamennými lvy, a oddechněte si na Markétině ostrově (2,3 km), který je celý zarostlý zelení. Uvidíte zde i slavnou hudební fontánu a malou zoologickou zahradu.

Tu pravou budapešťskou zoologickou a botanickou zahradu potom najdete 2,5 km od hotelu. Poprvé otevřela v roce 1866, a jde tak o jednu z nejstarších zoologických zahrad na světě. Zajímavostí je, že stejné termální prameny, které napájejí bazény v nejznámějších budapešťských lázních, dodávají vodu i do výběhu hrochů, ta je prý totiž podobná vodě v jejich přirozeném prostředí v Africe.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 98 komfortních pokojů, jejichž interiér je přepychový, moderní, ale hřejivý, s mírným nádechem orientálního stylu, který je znatelný i v ostatních částech hotelu.

Pokoje Standard (20 m²) jsou vybaveny dvěma oddělenými lůžky či dvoulůžkovou postelí, televizí, WiFi připojením, trezorem, klimatizací, minibarem, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Z pokojů je výhled do ulice či na atriové patio. Tento typ pokoje neumožňuje přistýlku.

Pokoje Superior jsou oproti variantě Standard větší (24 m²), mají navíc možnost jedné přistýlky/dětské postýlky a také balkon s posezením a výhledem na atrium. Ve všech pokojích Superior najdete manželskou postel, koupelnu se sprchou a fénem, trezor, minibar, rychlovarnou konvici, televizi, WiFi připojení a klimatizaci.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00 hodin ve všední dny, 7:00 - 11:00 hodin o víkendu), které si vychutnáte ve stylovém prostředí restaurace. Vybírat si budete z pestré nabídky čerstvých sýrů, uzenin, cereálií, ovoce a zeleniny a dalších oblíbených snídaňových pokrmů. Na požádání je možné zařídit i jídlo odpovídající specifickým dietním požadavkům (např. bezlepkové). K dispozici je také Lobby bar, kam můžete zavítat na kávu, čaj či koktejl.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu žádné wellness centrum nenajdete, díky jeho poloze přímo v centru Budapešti to ale nebudete mít daleko hned k několika termálním lázním. Navštívit můžete rovnou ty nejznámější - lázně Széchenyi, které jsou zároveň jedním z největších lázeňských komplexů v Evropě. Najdete zde 3 venkovní a 15 vnitřních bazénů napájených ze dvou termálních pramenů, sauny, parní komory, aquafitness, masáže a jiné procedury. Uchvátí vás jistě i krásná historická architektura lázeňských budov.

Marmara Hotel Budapest ****

Marmara Hotel Budapest ****

Nagy Ignác street 21. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
ERMAR Kft. IČ: 01-09-880088


06-1/501-9104

reservation@marmara.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km