Poznejte centrum Budapešti a užijte si stylové ubytování ve 4* hotelu, který se nachází ve 300 let starém opatství. Kromě komfortních pokojů vás čekají snídaně formou bufetu, minerální voda na pokoji a možnost pozdního check outu. Dítě do 12 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Monastery Boutique Hotel Budapest **** stojí přímo v centru Budapešti na břehu Dunaje. Hotel se nachází v krásné historické budově, které je vlastně 300 let starým opatstvím postaveným kapucínským řádem. Jen pár kroků od něj najdete Matyášův chrám, Rybářskou baštu, Náměstí sv. Trojice, Budínský hrad a Řetězový most.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 47 pokojů. K dispozici jsou pokoje Queen, Standard či Superior. Každý pokoj je vybaven smart televizí, WiFi připojením, telefonem, trezorem, minibarem, setem na přípravu kávy a čaje a koupelnou se sprchou či vanou i fénem. Pokoje Superior mají navíc k dispozici kávovar Nespresso s kapslemi.

Na čem si pochutnáte?

V Moné Bar & Restaurant si pochutnáte na snídaních formou bufetu v elegantním prostředí. Na baru si zase můžete dopřát jeden z lahodných drinků. Nechybí ani letní zahrádka Moné Garden, kde se pořádají grilování.

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Fő u. 30. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kapu Váralja Uzemelteto Kft. IČ: 01-09-290307


+36 1 770 8210

info@monasteryhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
2,7 km
Zastávka
80 m