Baross City Hotel *** leží nedaleko historického centra Budapešti a nabízí ubytování v komfortních pokojích Standard. V ceně je WiFi i místní poplatek.

O ubytování

Baross City Hotel *** se nachází v centru Budapešti nedaleko vlakového nádraží Keleti. Díky své poloze je hotel ideálním výchozím bodem pro objevování rozmanitých krás maďarské metropole. Užijte si výlety po památkách, relaxaci ve vyhlášených lázních i znamenitou maďarskou kuchyni!

Ke slavným místům Budapešti můžete dojít pěšky, nebo si cestu zkrátit hromadnou dopravou – zastávky autobusů a trolejbusů leží jen pár metrů od hotelu. Na příjemnou procházku můžete vyrazit například do nedalekého městského parku Városliget (1,2 km), jehož součástí je také Zoologická a botanická zahrada Budapešť. Pokud se vydáte směrem k řece Dunaj, narazíte na baziliku sv. Štěpána (3 km), z jejíž věže je překrásný výhled na město. O kousek dál stojí další dominanta – Országház neboli parlamentní budova (4 km), jež patří k největším svého druhu na světě.

Poté stačí přejít visutý most Széchenyi (5 km) a dostanete se do historické čtvrti s Budínským hradem (5,5 km), Rybářskou baštou (5,6 km) či Maďarskou národní galerií (5,5 km). Pro mimořádný architektonický význam byla čtvrť kolem hradu spolu s nedalekými břehy Dunaje zařazena na seznam památek UNESCO.

Pod Budapeští vyvěrá více než 120 minerálních pramenů, a tak zde najdete i spoustu termálních lázní. K těm nejznámějším patří Széchenyi fürdő (3 km) a Gellért fürdő (3,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, komfortní postelí, WiFi připojením, televizí, fénem a stolem s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je moderní jídelna. Každé ráno zde na vás budou čekat stoly s bohatou bufetovou snídaní, která vám dodá energii na celý den.

Něco navíc

Rovinatý terén Budapešti je ideální pro jízdu na kole. Pokud vás láká tato možnost, není nic snažšího než si kolo půjčit přímo v hotelu.

Baross City Hotel ***

Baross City Hotel ***

Baross tér 15. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
MMG Hotels Kft. IČ: 0109926248


36 20/776-2253

reservation@mellowmoodhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 400 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
4,7 km
Zastávka
100 m